Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Amenzi la circulație și infractori prinși în flagrant

 Razii și acțiuni ale polițiștilor vâlceni,

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Berbești, în colaborare cu cei din cadrul Formațiunii SiguranțăPublică și Patrulare au desfășurat o acțiune pentru a descoperi persoanele care comit fapte antisociale, precum și menținerea ordinii și siguranței publice în zonă. De asemenea, au efectuat și controale în trafic pentru depistarea persoanelor care transportăilegal material lemnos și că rbune. Astfel, au fost controlate 17 autovehicule, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.140 lei. Au fost constatate 2 infracțiuni, aplanate 2 conflicte, iar 7 persoane au fost amprentate. Cu această ocazie, a fost depistat, Daniel Diaconu, din orașul Berbești, care conducea un moped, în orașul Berbești și a că rui capacitate cilindrică era de 107 cm cubi. În urma verifică rilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat și s-a ales cu dosar penal.

11 amenzi la circulație

De asemenea, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Berislăvești și Sălătrucel, au efectuat o acțiune pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică , precum și pe linie de circulație. Au fost controlate 32 autoturisme, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.140 lei.

Și polițiștii din Băile Govora au organizat o acțiune, cu efective mărite, pe linie judiciară, ordine publică și circulație rutieră, în scopul prevenirii și combaterii faptelor cu violență, a furturilor, abaterilor la regimul circulației. Cu această ocazie au fost aplanate 2 stări conflictuale, au fost controlate 22 autovehicule, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare 780 lei.Polițiștii din Bălcești, împreunăcu cei de la Posturile de Poliție Făurești, Laloșu, Diculești au desfășurat o acțiune pentru prevenirea furturilor de material lemnos și a transportului ilegal de animale. Astfel, a fost identificat Gheorghe Marinescu, de 35 ani, din comuna Șușani, care transporta cu tractorul, 5 metri cubi material lemnos, fără documente de proveniență. Lemnul a fost confiscat și lăsat în custodie la Postul de poliție Șușani. Ion Ciotea, de 35 ani, din Bălcești, a fost identificat în timp ce transporta cu o Dacia 1304, cantitatea de 1 metru cub material lemnos, fără documente de proveniență. Lemnul i-a fost confiscat și depus la Ocolul Silvic Bălcești, aplicându-se sancțiunea contravenționalăîn valoare de 1.000 lei. Petrică Sali, de 27 ani, din Craiova, a fost depistat în timp ce transporta cu un Ford Tranzit, 6 cai, fără documente sanitar veterinare. A fost sancționat cu amendăîn valoare de 1.200 lei.

Infracțiune în flagrant la că limănești

Marți, 20 ianuarie a.c., polițiștii din că limănești au desfășurat un complex de activități, în care au fost angrenate și efective din cadrul Detașamentului Poliției de Intervenție Rapidă, Serviciul Criminalistic, Serviciul Poliției Rutiere, Serviciul Poliției de Ordine Publică (Posturile de Poliție Sălătrucel și Berislăvești), cât și din cadrul Postului de Jandarmi Montani că limănești. Ei au urmărit gestionarea și monitorizarea grupurilor cu comportamente delincvente, precum și prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență. S-a acționat în zona cartierului Jiblea Veche, a cartierului Jiblea Nouă, în zona comercialăcă limănești centru – piațăși pe drumul județean care asigurălegătura dintre orașul că limănești și comunele Sălătrucel și Berislăvești.

În timpul acțiunii, într-un local din că limănești,au fost identificați Sergiu Lăcă tușu, Adrian Cionucă , Dumitru Constantin, Nicolae Stoian și Mircea Lincan, toți din orașul că limănești, carepracticau jocuri de noroc, neautorizate, pe diferite sume de bani. Au fost sancționați cu amendăîn valoare totalăde 2.500 lei.

De asemenea, a fost constatatăo infracțiune în flagrant,săvârșităde Adrian Constantin, din că limănești, care a fost depistat, în același local public, având asupra sa o armăalbă.

Prinși cu lemnul furat

În aceeași zi, polițiștii din Sutești, împreunăcu ofițeri din cadrul Formațiunii Poliției Rurale Drăgășani, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furtului de lemne, a faptelor cu violențăîn incinta și în apropierea unităților de învățământ, precum și prevenirea evenimentelor rutiere. Cu această ocazie au fost constatate 2 infracțiuni. Marin Dobrin, din județul Olt, a fost depistat conducând un Ford Tranzit, pe DN 67 B, în comuna Sutești, având permisul de conducere suspendat. I s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Nicolae Dragomir, din municipiul Drăgășani, a fost depistat conducând un Opel Astra, pe DN 67 B, în comuna Sutești, având numerele provizorii expirate din 29 noiembrie 2008. Și lui i s-a întocmit dosar de cercetare penală. De asemenea, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale și a fost retras un certificat de înmatriculare. Petrișor Telițoiu, din comuna Copăceni, județul Vâlcea, a fost depistat conducând un autoturism având inspecția tehnică periodică expirată.