Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Actuala clasăpolitică trebuie reformată”

 Zvetlana Preoteasa, candidatul PNL în Colegiul uninominal Drăgășani, susține

Ministrul secretar de stat, Zvetlana Preoteasa, candidatul PNL pentru Camera Deputaților în colegiul uninominal Drăgășani s-a întâlnit, zilele trecute, cu cetățenii din Gușoieni, Amărăști, Mitrofani, Voicești, Lungești, Ștefănești, Olanu și Mădulari pentru a le explica implicațiile pe care le are votul uninominal în ceea ce privește reformarea actualei clase politice. Cu această ocazie, ministrul secretar de stat a împărțit oamenilor câteva pliante de informare asupra sistemului de vot uninominal ce se va aplica începând cu alegerile parlamentare din luna noiembrie a acestui an. „Consider că acest pliant este extrem de important pentru electorat, pentru că vine cu explicații, la obiect, despre ceea ce presupune sistemul de vot uninominal. Mai mult, din punctul meu de vedere, este important ca alegătorii să-și aleagădeputații și senatorii care considerăcă -i pot reprezenta cel mai bine în Parlamentul României”, ne-a declarat ea.

Liberala Zvetlana Preoteasa a spus, de asemenea, cetățenilor că pentru a avea o clasăpolitică cu adevărat responsabilă, este imperios necesar ca, în data de 31 noiembrie 2008, la urne, săfie o prezențăde vot cât mai ridicată. „Indiferent care le sunt opțiunile, cetățenii trebuie sămeargăla vot în ziua alegerilor”, a explicat Zvetlana Preoteasa.

Pe lângă pliantele de informare cu privire la votul uninominal, Zvetlana Preoteasa a împărțit simpatizaților liberali șepci, tricouri și găleți inscripționate cu sloganul electoral „Cel mai bun vin! Vin la tine!” precum și sigla PNL.

 

„Trebuie săavem grijăde viitorul copiilor noștri”

 

Zvetlana Preoteasa, ministrul secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, a vizitat mai multe comune din sudul județulului Vâlcea, precum Laloșu, Sutești, Mitrofani, Mădulari. Aici, Zvetlana Preoteasa a fost primităcu brațele deschise de locuitorii acestor zone, dar și de reprezentanții administrației publice locale, care i-au mulțumit pentru fondurile pe care aceasta le-a direcționat pentru școlile din localitățile mai sus amintite.

Mai mult decât atât, cetățenii din zona de sud a Vâlcii susțin că o vor sprijini pe liberala Preoteasa pentru postul de deputat în colegiul Drăgășani și sunt convinși că dacă va ajunge în Parlamentul Românei va face lobby susținut pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă . Cu ocazia marii sărbători creștine a Sfântului Dumitru, Zvetlana Preoteasa a dorit săfie prezentăla sfințirea clopotniței Bisericii din Dimulești din comuna Mădulari, lăcaș de cult care poartăhramul Mucenicului Dimitrie. Ea a asistat, alături de primarul Gheorghe Florescu, la slujba oficiatăcu ocazia acestei mari sărbători religioase. „Cu ajutorul multor binevoitori ai bisericii noastre, ai ortodoxiei am reușit săînălțăm această clopotniță. Îin sămulțumesc, în mod special, doamnei Zveltana Preoteasa pentru sprijinul acordat”, a spus parohul din Dimulești. La rândul ei, liberala a promis că va depune, în continuare, eforturi pentru a ajuta locuitorii acestei comune. „Știm cu toții că o comunitate existăprin școalăși biserică . Atunci când școala se închide și enoriașii nu mai merg la biserică , se stinge lumina în comunitate. Văîndemn din suflet săcolaborați cu profesorii de la școală, care au grijăde viitorul copiilor dumneavoastră, dar și cu preotul, care ține aprinsălumina în sufletul fiecă ruia dintre dumneavoastră”, a spus ea.