Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A pornit mașina cu polițistul în geam

Ca să fugăde la locul faptei,

În noaptea de 25 spre 26 martie, în jurul orei 04.10, agenții de siguranțăpublică aflați în patrulare în zona industrialăNord, au observat un autoturism staționat pe contrasens și în care se afla un bărbat. Deoarece prezența bărbatului în acel loc și la acea ora li s-a părut suspectă, polițiștii s-au apropiat de autoturism și i-au solicitat tânărului aflat în mașinăsăse legitimeze. Acesta a deschis geamul până la jumătate, După care, fără a scoate un cuvânt în plus, a pornit motorul. În acel moment, unul dintre agenții de poliție a prins volanul, dar conducă torul autoturismului a ridicat geamul, polițistul rămânând prins jumătate în interiorul mașinii, jumătate în exterior. Pentru a se elibera, agentul de poliție a lovit cu pistolul din dotare geamul lateral spărgându-l, a virat stânga și, astfel, l-a determinat pe conducă torul auto săoprească .

După incidentul cu pricina, polițiștii au trecut la verificarea autoturismului. Au fost găsite 9 bidoane din plastic dintre care 7 erau pline cu combustibil ce emana miros specific motorinei. De asemenea, în portbagajul autoturismului a fost găsit și un clește tip ,,gurăde lup”.

Pe numele lui Remus Rădulescu, de 18 ani, din Drăgășani, tânărul ce se afla în mașină, s-au întocmit acte premergătoare, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale.