Acasă Arhiva 2 38,2 milioane de euro pentru proiectele din Râmnic

38,2 milioane de euro pentru proiectele din Râmnic

 Primăria municipiului a obținut

INVESTIÎII. Finalizarea Bulevardului Dem Rădulescu, realizarea unul pasaj peste calea feratăpe strada Tudor Vladimirescu, modernizarea străzii Sacerdoțeanu și construirea a două poduri peste râul Olănești, sunt cele mai importante proiecte ale administrației Gutău

Executivul primăriei are planuri mari pentru următorii patru ani, propunându-și sămodernizeze considerabil orașul. De când este primar al municipiului, Mircea Gutău a depus o muncă asiduăpentru dezvoltarea rețelei stradale și decongestionarea traficului rutier. El a recurs la tot felul de metode, cum ar fi micșorarea trotuarelor, pentru a face locuri de parcare pe marginea drumului și a mări carosabilul. Edilul a comandat chiar și un studiu de trafic în Râmnic pentru că blocajele rutiere din principalele intersecții din municipiu au devenit o adevăratăproblemăa administrației locale, dar și a polițiștilor. „Datorităcreșterii alarmante a numărului de mașini, orele de vârf După care ne ghidam înainte nu mai există. Când plouăeste și mai rău însă , traficul fiind paralizat aproape toată ziua. În urma studiului de trafic am mai făcut câteva modifică ri cum ar fi mutarea stației de taxiuri de la Cozia, stație care bloca circulația” – ne-a spus primarul Gutău.

De curând, Primăria Râmnicului a obținut fonduri structurale în valoare totalăde nu mai puțin de 38,2 milioane de euro, prin Planul integrat de dezvoltare urbană. Principalele investiții ce vor fi realizate în municipiu se referăla infrastructura stradalăși au menirea de a decongestiona traficul. Astfel, printre proiecte putem enumera finalizarea Bulevardului Dem Rădulescu, realizarea unul pasaj peste calea feratăpe strada Tudor Vladimirescu, modernizarea străzii Sacerdoțeanu și construirea a două poduri peste râul Olănești (unul în continuarea străzii Morilor și altul în continuarea bulevardului Carol). Gutău este hotărât ca să-și continue programul, sănu scadădin ritmul cu care i-a obișnuit pe râmniceni și promite ca toate investițiile de anvergurăsăfie finalizate până la terminarea mandatului său.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.