Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO ŞOCANT! O traseistă, la produs cu băieţelul de 4 ani după ea

Înregistrare absolut şocantă a unui fapt petrecut în România, mai exact în apropierea localităţii Poşta Câlnău din Buzău. Un şofer a vrut să facă un bine, dar a avut parte de şocul vieţii lui. Femeia de care i s-a făcut milă şi a luat-o cu copilul în maşină, s-a dovedit a fi doar o centuristă fără pic de scrupule.

Un şofer a văzut o femeie cu un copil pe marginea drumului şi a oprit, dispus să o ducă pe aceasta unde avea nevoie. Odată urcată femeie şi copilul în maşină, şoferul a avut parte de una dintre cele mai urâte experienţe din viaţa lui.

Femeia s-a dovedit a fi doar o vânzătoare de plăceri carnale, fără niciun fel de scrupule. În înregistrarea făcută de şoferul respectiv, se aude cum femeia discută despre sex şi îşi oferă serviciile fără nonşalanţă, de faţă cu copilul ei, în vârstă de patru ani.

Întrebată de şofer ce face cu băieţelul în timpul partidei sexuale, ea dă un răspuns năucitor: „Îl ţin cu mine, stă cu mine”.

„Şi vede ce se întâmplă?”, o întreabă interlocutorul.

„Da, stă cu mine”, confirmă ea.

În momentul în care i se solicită un tarif, prostituata nu întârzie cu răspunsul: „Preţurile sunt ca astă-vară. 50 de lei pentru (sex) normal”.