Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Radu Timofte – fost șef al SRI, a fost asasinat

Radu Timofte – fost șef al SRI a fost asasinat pentru a nu face publică Descoperirea din Bucegi deoarece el a fost prezent la întreaga operațiune de pătrundere sub Masivul Bucegi pe 11 August 2003!

Tot el acuză masoneria că, controlează politica mondială și că este periculoasă!

El a rămas cunoscut conspiraționiștilor cu o afirmație anti-masonică, în Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997: „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei (paravan al spionajului iezuit) de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.
Masoneria are tendința să ocupe toate funcțiile importante în Stat din România. Vicepreședintele Comisiei de apărare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat că tendința masoneriei – din ce în ce mai vizibilă – de a acapara toate funcțiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România. „Este de remarcat că atât președintele comisiei senatoriale de apărare cât și ministrul apărării Victor Babiuc sunt masoni și probabil că mai sunt mulți alții nu doar în Ministerul respectiv, ci și în celelalte.
Mi-e teamă însă că acești așa-ziși „frați” nu urmăresc altceva decât de a pune mâna pe tot ceea ce înseamnă putere în Stat, așa cum au reușit în alte țări. Mi-e teamă că vom ajunge într-o zi să fim conduși numai de către cei care fac parte din astfel de organizații și atunci s-a dus naibii și identitatea noastră națională și tot ce înseamnă cultură și tradiție românească”.
Climatul politic era „fierbinte”, în 2004, aceea fiind chiar perioada critică înainte de alegeri. Este chiar posibil ca anumiţi factori politici să fi fost radical influenţaţi de noile descoperiri şi dovezi care au fost aduse. Am aflat că membrii comisiei de audiere au fost atât de bulversaţi de datele raportului şi de dovezile care le-au fost prezentate, încât ore în şir ei nu au fost capabili să ia vreo hotărâre şi nici să transmită în mod coerent informaţiile la vârf de stat. Întregul lor sistem de valori a fost atunci complet răsturnat şi nu se întrezăreau alte puncte de sprijin care să le susţină vechile concepţii. Poate tocmai de aceea s-a ajuns la concluzia că era necesară o modificare radicală a sistemului şi a influenţelor oculte în ţară.
Este uimitor cum lanţul de evenimente care a început cu marea descoperire din Munţii Bucegi şi a continuat cu expediţia de amploare prin tunelurile subpământene a modificat aproape integral atât gândirea, cât şi destinul unor oameni.

Descoperirea din Masivul Bucegi din August 2003 – un secret teribil în topul secretelor de pe lista proiectelor negre ale U.S.A.P.

U.S.A.P. sau „proiectele negre” se traduc prin „operațiune ultrasecretă și complet închisă recunoașterii oficiale”. Practic acestea nu există oficial și nici chiar președinții de state nu au acces la asemenea date. În esență, datele sunt de acest gen, despre ce discutăm noi, doar că ei au dovezile palpabile, empirice…
România nu și-a luat un angajament definitiv în ceea ce privește secretul descoperirii din Masivul Bucegi, însă din ce am aflat acel protocol semnat de carpa KGB-istă, Iliescu, a fost semnat pe 10 ani, el expirând în August 2013.
Descoperirea din Masivul Bucegi a zguduit efectiv eşafodajul politic, ştiinţific şi religios al celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii. A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a implicat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extraordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi.
Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre istoria planetei noastre şi a omenirii. Felul în care s-au precipitat însă evenimentele, incredibilele conexiuni şi sursele care au concurat la realizarea descoperirii îmi dau posibilitatea acum, când cunosc toate elementele implicate, să am o viziune fascinantă şi de ansamblu a întregului angrenaj, uluitor de complex, care a condus la momentul epocalei descoperiri. Ea apare astfel ca un punct-focar, ca o primă „staţie” foarte importantă pe calea transformării conştiinţei umanităţii şi mi se pare cu atât mai remarcabil şi sugestiv faptul că ea s-a produs în România.
Aşa după cum se va vedea, descoperirea reprezintă de fapt o „antecameră” la alte realităţi chiar mai tulburătoare, pe care Cezar, împreună cu o echipă de specialişti formată din reprezentanţi ai SUA şi ai României, le-a investigat în cadrul unei „mari expediţii” pe parcursul unui an (din luna octombrie 2003, până în luna iulie 2004). Problema publicării acestor informaţii rămâne totuşi foarte controversată. Iniţial, statul român a vrut să anunţe această descoperire lumii întregi şi să o pună la dispoziţia cercetătorilor. Se consideră că aceasta nu mai reprezentă neapărat o problemă de interes naţional, ci una de interes mondial. Lupta de culise pentru a împiedica această dezvăluire de o importanţă excepţională pentru omenire a fost determinată de intervenţia majoră a SUA. Deliberările diplomatice, argumentele pro şi contra, precum şi promisiunile sau ameninţările au durat aproximativ două luni (august-septembrie, 2003).
În urma unui acord ultra-secret care a fost semnat între cele două state, România s-a angajat să nu prezinte lumii întregi descoperirea de pe teritoriul ei. Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii” pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certitudine în următorii ani, constituind o „pavăză” puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi. Aspectele sunt foarte complicate şi secrete. Nu cunosc deocamdată care sunt avantajele ţării noastre în raporturile bilaterale cu SUA, dar anumite semne clare de ciudată bunăvoinţă la cel mai înalt nivel diplomatic au început deja să apară.
Cu toate acestea, „mişcările de culise” ale SUA trebuie să se desfăşoare cu mare precauţie, pentru a nu atrage prea repede nedumeriri şi întrebări stânjenitoare din partea celorlalte state şi puteri ale lumii, care ar putea observa dar nu ar înţelege interesul Americii pentru România. Secretul descoperirii este practic absolut. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, „sarcina” asigurării lui fiind preluată în mare parte de americani. Voi descrie la timpul potrivit aceste aspecte, dar pot să afirm anticipat că nu există nici un document, scris, filmat sau fotografiat, care să fi părăsit zona descoperirii. A fost construit un hangar subteran imens, pentru depozitarea şi manipularea echipamentului tehnic precum şi a dovezilor. Este ca o adevărată uzină, complet utilată, iar ideea construirii lui s-a dovedit foarte inspirată.
Totuşi, din informaţiile pe care le deţin, România nu şi-a luat un angajament definitiv în ceea ce priveşte menţinerea secretului marii descoperiri, însă termenii contractuali nu îmi sunt deocamdată cunoscuţi, în prezent, metodele care sunt folosite pentru anihilarea oricărei tentative de a cunoaşte ceva despre această descoperire sunt dezinformarea şi lipsa oricăror dovezi materiale. Sarcina nu este uşoară, însă din câte ştiu, ea a fost realizată cu succes până în prezent, în opinia mea, însă, această stare de lucruri nu poate continua mult timp de acum înainte. Vom analiza însă aceste aspecte după ce voi prezenta toate elementele care au condus în mod gradat la efectuarea acestei descoperiri de excepţie pe teritoriul României.
Practic ansamblul descoperit sub Masivul Bucegi în 2002, de către cercetătorii de la Pentagon folosind sateliții geostaționari care au la bază tehnologia bionică și cea a undelor de formă. La data de 11 august 2003, după o pregătire ca la carte o echipă româno-americană pătrunde în interiorul Masivului Bucegi, asta după ce forează de mai multe ori în încercarea vehementă de a pătrunde în interior deși barajele energetice nu permiteau. Într-un final s-a reușit străpungerea barierei energetice și unificarea galeriilor.

DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSEȘCU ARESTAREA LUI BĂSESCU

După accesele de independență față de Moscova ale lui Nicolae Ceaușescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei și repunerea României în sfera de influență directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit „Dniestr” (Nistru, trad.). A ținut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securității.

Departamentul anti-KGB

Ceaușescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securității Statului). Era secretă chiar și față de DSS, care nu știa nici măcar care sunt agenții și nici unde este sediul.
UM 0110 și-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre rețeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură și numele agenților sovietici din România.

Traian Băsescu – agent sovietic al Anvers

Amiralul Gheorghe Anghelescu, șef al Marinei Comerciale, era șeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruința. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferații săi, Traian Băsescu, cu avizul Securității, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofițer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu. Mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectați sau au fost urmăriți ca agenți sovietici/ruși. Vasile Ionel era în grupul „Corbii” (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanța, Adrian Isac a fost în atenția UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Brașov, Mihai Caraman era în atenția UM 0195, iar Petre Roman era în atenția 0544 (din cadrul DIE). Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB). Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat și instruit pe Traian Băsescu în direcția servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informații. Băsescu a fost urmărit pas cu pas de agenții lui Ceaușescu. S-a cerut arestarea lui Băsescu. Ceaușescu a preferat continuarea filării pentru a prinde întreaga filieră apoi a ezitat arestarea de frica reacției rusești.