Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PROTEST: COPIII NIMĂNUI acuză că „şeful” HORIA CEAUŞU i-a obligat să voteze cu PSD

Protest inedit la Centrul de Plasament Andreea din Râmnicu Vâlcea. Pe adresa de mail a redacţiei am primit o reclamaţie de la un grup de copii şi angajaţi de la Centrul Andreea din Ostroveni, care se află în subordinea Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului care scoteau la iveală mai multe presupuse ilegalităţi săvârşite de şeful Centrului, Horia Ceauşu. Iniţial, am hotărât să verificăm informaţiile înainte ca protestul să vadă lumina tiparului, însă când am primit al doilea mail în care eram rugaţi respectuos să nu mai publicăm nimic, am intrat la bănuieli şi am decis că vom publica reclamaţia. Semnatarii anonimi susţin că a fost doar o mică neînţelegere care se pare că se va rezolva. Între timp, am demarat investigaţiile jurnalistice şi vă vom ţine la curent cu informaţiile.

Ne-am săturat.

Am ajuns la finalul răbdării pentru nişte oameni normali.
Noi, cei instituţionalizaţi, transmitem un protest pentru cei care mai doresc să ne asculte.
Deşi o facem foarte rar, o facem atunci când ajungem să nu mai acceptăm atitudinea unora care înţeleg că a fi şef de centru înseamnă a fi şef pe moşia lor. Sau mai grav.
Vom detalia cât se poate de clar situaţia din Centrul de Plasament Andreea (SERA) din Ostroveni. Multe chestiuni ne-au fost furnizate şi cu ajutorul angajaţilor din centru, pentru că noi nu avem acces la şedinţele cu salariaţii.
De când a fost „instalat” şef de centru HORIA CEAUŞU, că despre acest individ e vorba, a avut permanent o atitudine de golănaş, de manelist sau mai bine zis de şef de clan. Nouă ca şi beneficiari ne plăcea, de ce să nu recunoaştem, simţeam că este mai aproape de unii dintre noi. Cu timpul ne-am dat seama că acest comportament nu este pentru un şef de centru, mai ales că acest gen de comportament se dezvoltă în sens negativ. Şi totul a căzut asupra noastră, pentru că noi nu am reacţionat la timp. Acest individ a început să-şi imagineze că poate face ce vrea din noi. Au început bătăile în biroul său, privat, creează conflicte între noi spunându-ne fiecăruia în parte că celălalt a spus ceva rău de noi, sau mai grav mici afaceri cu unii mai slabi de îngeri dintre noi. Vă dăm un exemplu. O colega de-a noastră şi-a încasat alocaţia pe care o avea într-un cont şi dl HORIA CEAUŞU, cel care ne-a minţit tot timpul că fără el nu putem ridica bani din bancă, deşi noi suntem majori, a făcut o mică afacere păguboasă pentru colega noastră. Adică i-a vândut telefonul său Samsung S3 uzat cu, atenţie, suma de 900 lei. În condiţiile în care pe net acesta se vindea cu maxim 600 lei, iar nou era în jur de 1000 lei. Oricine poate verifica acest aspect mai ales că încă colega noastră mai este beneficiară în centru. Deşi aceasta poveste s-a auzit şi mai sus, adică la DGASPC Vâlcea, nimic nu s-a întâmplat până acum.

Şi multe astfel de afaceri face cu unii dintre noi. Mai mult sau mai puţin păguboase.

Vă spuneam că pe mulţi dintre noi ne-a bătut în biroul său şi pentru a fi în formă zilnic, atenţie, şi-a instalat în biblioteca centrului, un sac de box, unde se antrenează ori de câte ori este în cămin. Că de cele mai multe ori nu este prezent şi motivează angajaţilor că este mai mereu la Direcţie să ducă pontaje, deşi pontajele se fac odată pe lună.
Acum, a se vedea profilul public de pe net (Horia Ceauşu) este mai tot timpul plecat în campania electorală pentru partidul care l-a propulsat în această funcţie, de care noi nu ne legăm că nu facem politică şi nu ne interesează acest aspect. De multe ori ne-am dorit să rezolvăm anumite probleme şi nu-l găseam pentru că în timpul serviciului este în campanie.
AM ZIS CĂ NU FACEM POLITICĂ, ÎNSĂ DORIM SĂ CONSTATĂM UN ASPECT INTERESANT. HORIA CEAUŞU NE-A ÎNDEMNAT PE TOŢI SĂ VOTĂM CU PARTIDUL SĂU (PSD). SURPRIZĂ. LA SECŢIA DE VOTARE UNDE NOI AM VOTAT, AM AFLAT CĂ CANDIDATUL PE CARE-L SUSŢINEA HORIA CEAUŞU A LUAT CU APROAPE 80 DE VOTURI MAI PUŢIN DECÂT CONTRACANDIDATUL SĂU. OARE A FOST O RĂZBUNARE DIN PARTEA BENEFICIARILOR DIN CENTRU?
NOTĂ: Pentru dvs ziariştii vă rugăm, că aveţi posibilitatea, să verificaţi dacă este adevărat. Noi am votat la Secţia 83, Şcoala 13 Ostroveni, pentru că acolo suntem arondaţi.
Se laudă că va fi viitorul director adjunct, în locul tatălui său Antonie Ceauşu, un om pe care noi îl respectăm foarte mult, deşi acum nu înţelegem de ce nu ia atitudine. Sperăm că acest lucru nu se va întâmpla, va fi un dezastru dacă acest individ va ajunge pe un asemenea post. Anumite surse spun că dl director Ceauşu nu se înţelege cu fiul său şi că de multe ori acesta îl ignoră.
Recent dl director general, Nicolae Badea, a făcut un control la noi în centru iar şeful de centru nici nu era prezent. Deşi ştia că va veni, acesta l-a ignorat pur şi simplu. Mai grav, se duce prin alte centre şi se dă cocoş, profitând de faptul că tatăl său este director.
În şedinţele cu salariaţii are un limbaj de mahala, vorbeşte numai despre aventurile lui amoroase, despre calităţile lui de şef, jigneşte pe toată lumea, se comportă exact ca pe moşia lui.
Conducerea direcţiei a fost mereu sesizată, dar nu se ia nicio măsură, mai ales acum când nimeni nu ştie, pe plan politic, ce se va întâmpla.
Poate că mulţi se întreabă cine ne-a scris aceste rânduri. E adevărat că ne-a ajutat cineva care se pricepe să scrie, noi stând alături de dânsa şi povestind. Este mult de scris, însă nu ştim cât spaţiu este accesibil în ziarele locale.
În concluzie, aşteptăm cu nerăbdare ca cineva să se sesizeze, să ia măsuri. Soluţia noastră este un singură. Acest individ să-şi dea DEMISIA, onorabil. Sigur că nu are onoare, din moment ce face multe acţiuni imorale, dar poate în ultimul ceas se va gândi că un centru de copii şi tineri nu e o gaşcă de cartier, în jurul căreia îi place lui să fie.
Urmăriţi-i profilul pe facebook şi vă puteţi da seama foarte rapid ce gen de caracter are.
NE-AM SĂTURAT… AJUNGE… DĂ-ŢI DEMISIA HORIA CEAUŞU.
Semnează adolescenţi şi tineri din Centrul de Plasament Andreea şi contrasemnează angajaţi din centru, care încă mai au curaj să vorbească.