Acasă Anchetă GEORGIANA COCOȘILĂ, acuzată de escrocherie, dă lecţii de moralitate pe Facebook

GEORGIANA COCOȘILĂ, acuzată de escrocherie, dă lecţii de moralitate pe Facebook

Atacurile furibunde la adresa fostului primar Mircia Gutău, acum candidat PNL pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, pe reţelele de socializare din partea unei tinere craiovence s-au înmulţit după anunţul PNL că într-adevăr Gutău va fi candidatul liberalilor pentru alegerile locale din 2016.

Cine este, însă, această Cocoşilă care se auto-proclamă fanatică anti-Gutău şi postează materiale contra lui Mircia Gutău, precum şi comentarii anti-Gutău la orice material pe acest subiect ce apare pe Facebook? Este cel puţin o impostoare, ca să nu spunem mai mult! Iniţial, nu am făcut legătura dintre cea care-l înjură zilnic pe Gutău pe Facebook şi organizatoarea din acest an a Zilelor Imnului Naţional de la Râmnicu Vâlcea. Însă, numele domnişoarei ne-a făcut să fim un pic mai atenţi la detalii şi astfel… am descoperit că VOCEA VÂLCII a scris în luna august a acestui an despre calitatea îndoielnică a serviciilor prestate de firma Musyk Gola din Craiova şi de Georgiana Cocoşilă.

Despre cum au manipulat un concurs de talente şi apoi i-au păcălit pe copii care au participat cu câteva premii nesemnificative, puteţi citi în articolul pe care îl reluăm în rândurile de mai jos, însă interesant este faptul că domnişoara Cocoşilă chiar are tupeu şi şi-a bătut joc de nume grele din show-biz… care nu au mai cântat la Zilele Imnului, fiind întorşi din drum în ziua spectacolului, chiar de Georgiana Cocoşilă.

Emil Lasaria şi DJ Rino & Silvia, artişti anunţati în program de firma organizatoare din Craiova nu au mai urcat pe scena de la Râmnicu Vâlcea. Motivul, explicat de reprezentanta agenţiei Musyc Gola, este unul de-a dreptul pueril… „neînţelegeri cu agentul de booking. Am decis să întrerupem colaborarea şi nu mai am nimic de comentat pe acest subiect”, ne-a spus Georgiana Cocoşilă în data de 3 august 2015.

Mai mult, la Primăria Râmnicu Vâlcea s-a aflat şi faptul că ansamblul Rapsodia Vâlceană, coordonat de Elena Stoica, nu a fost plătit nici până în ziua de astăzi de către firma craioveană.

Tot de la Primăria Râmnicu Vâlcea am aflat că, în acest moment, se lucrează la o eventuală acţiune în justiţie împotriva firmei organizatoare Musyk Gola, juriştii Primăriei din Râmnicu Vâlcea studiind modalităţile de abordare a acestei situaţii.

Pe de altă parte, se are în vedere emiterea unui certificat constatator negativ pentru firma respectivă, care să fie dat publicităţii, pentru a se ştii că această firmă nu este tocmai serioasă în respectarea angajamentelor.

Aşadar, dacă Georgiana Cocoşilă are de gând să ne înjure pe reţelele de socializare, după cum am observat că îi este felul, îi spunem că deţinem înregistrări cu toţi cei pe care i-am nominalizat despre modul cum au fost trataţi de această domnişoară şi de firma Musyk Gola cu ocazia Zilelor Imnului Naţional.

Reluăm publicarea articolului din data de 5 august 2015, prin care devoalam adevărata faţă a firmei Musyk Gola din Craiova, dar şi a reprezentantei acesteia, Georgiana Cocoşilă.

ÎNŞELĂCIUNE doljeană la Zilele Imnului Naţional din RÂMNICU VÂLCEA

Firma care a organizat în acest an manifestările prilejuite de Zilele Imnului Naţional a reuşit să dea câteva rateuri răsunătoare pentru râmniceni, însă îndestulătoare pentru ei. Având loc anumite „neînţelegeri”, după cum ne-a spus reprezentantul firmei, Georgiana Cocoşilă, pe scena de pe Splaiul Independenţei nu au mai urcat Emil Lasaria şi DJ Rino & Silvia, aceştia fiind întorşi de pe drum.

O altă bătaie de joc marca Musyk Gola din Craiova a fost la organizarea concursului „Tinere Talente”, anunţat cu surle şi trâmbiţe, inclusiv pe pagina oficială a primăriei Râmnicu Vâlcea. Deşi au anunţat premii în bani şi produse de 2.000 de euro, copiii care au urcat pe scenă s-au ales cu cadouri de la sponsori şi cu cel mult 100 de euro, în total.

Am reuşit să stăm de vorbă cu câţiva părinţi, care au participat la preselecţia organizată în data de 23.07.2015, între orele 11.00 – 13.00, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, dar şi pe scena de pe splaiul Independenţei vineri, 31 iulie, între orele 17.00 – 18.00. Aceştia ne-au povestit că nu au văzut în viaţa lor o bătaie de joc mai mare decât acest concurs.

„La preselecţie a fost un juriu format din trei persoane, preşedinte am înţeles că a fost domnul Stratulat. Au fost 17 – 18 numere de spectacol instrumental, dansuri, muzică uşoară şi populară, 12 au fost selectaţi pentru finală.

Vineri seară au evoluat copii pe scenă. Din anunţul de pe site-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a anunţat că vor fi premii în valoare de 2.000 de euro. Am înţeles de la altă mămică că la premiul II s-ar fi dat 100 lei.

Nu ştiu celelalte ce au avut în acea sacoşică, însă la noi au fost următoarele: o rochiţă, un pachet de cărţi de joc cu inscripţia CIUC şi mai era încă o cutie tot de CIUC, care conţinea un carneţel de notat, un creion şi un pahar de plastic”, ne-a declarat o mămică.

Musyk Gola, o mare păcăleală

Despre toate aceste acuzaţii, Georgiana Cocoşilă, reprezentantul firmei doljene Musyk Gola spus că le consideră neavenite că şi ei nu au dorit să păcălească pe nimeni.

La întrebarea cât au primit copii clasaţi pe primul şi al doilea loc, organizatoarea nu a dorit să răspundă. „Au fost şi premii în bani, dar nu la toţi concurenţii, doar la locul I şi II. În primul rând am anunţat premii în bani şi în alte produse de la sponsori. Nu am specificat că vor primi toţi concurenţii bani. Cea de pe locul I a primit bani şi haine.

Specific faptul că în acordul de parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea nu sunt incluse aceste concursuri. Firma care a organizat acest eveniment a făcut lucrul acesta voluntar. Vreau să spun că premiile în produse sunt primite de la sponsori pe valoare zero. După cum ştiţi şi dvs. toate facturile pe sponsorizare vin cu factură valoarea zero, motiv pentru care noi nu putem justifica într-un fel sau altul premiile. Se pot verifica produsele la preţul pieţei. Vă rog să vă interesaţi cât costă hainele pe care le-am primit de la magazinul Chic Lady”.

Culmea ironiei, la locurile II şi III s-au clasat câte doi concurenţi, însă aceştia au primit o singură diplomă. „Nu ştiu, probabil că s-au gândit că o trag la xerox sau că o rup pe jumătate”, ne-a mai spus mămica indignată.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.