Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO VIDEO: Agentul Robert Ciucă, un poliţist cu probleme de comportament

În numărul trecut al publicaţiei noastre, relatam o întâmplare nefericită din localitatea Şirineasa, acolo unde un bărbat a fost snopit în bătaie de un viteaz poliţist, pe numele său Robert Flavius Ciucă. Spiritele s-au încins imediat după apariţia articolului, iar agentul de poliţie a încercat să pară victimă în această cauză, motivând că bărbatul pe care l-a bătut a avut probleme cu legea şi în trecut, fiind un om conflictual, care a creat numeroase scandaluri. Ei bine, nu contestăm acest lucru, dar nici nu ne interesează. Pentru orice ar fi făcut individul, există legi şi dacă va fi găsit vinovat trebuie să plătească. Că agentul Ciucă a ales să facă dreptate cu pumnul este strict problema lui şi, de asemenea, dacă va fi găsit vinovat, trebuie să plătească. Asta pentru că Robert Ciucă este şi el cunoscut ca o persoană violentă, pe numele căruia au mai existat plângeri penale pentru fapte de loviri şi alte violenţe.

Dat ca exemplu „aşa NU”‘

Probleme mai apar şi atunci când un tânăr poliţist, ca Robert Flavius Ciucă, pătează imaginea şi prestigiul unei instituţii ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, prin comportamentul său neadecvat, atât în timpul serviciului, cât şi în timpul său liber. După articolul din numărul trecut, reacţii am avut şi din partea cetăţenilor, care, într-un fel sau altul, au intrat în contact cu individul care îmbracă zilnic uniforma de poliţist. Nu vrem să facem referiri la anumite mărturisiri ale cunoscuţilor săi legate de violenţă în familie, ci ne referim strict la comportamentul poliţistului în societate. Iar, fotografiile primite şi pe care le vom face publice (vezi foto 1, 2 şi 3) spun totul despre caracterul şi ţinuta în public a agentului Robert Flavius Ciucă, care, pare-se, are probleme cu alcoolul… În rest, eventualele noastre comentarii ar fi de prisos!

Cercetat disciplinar şi penal

Aşa cum spuneam într-un paragraf anterior, pe numele poliţistului Robert Flavius Ciucă a existat, în anul 2012, o plângere penală pentru fapte de violenţă. Mai exact, Dan Ioniţă Ciuculescu s-a plâns că a fost bătut măr de agentul Ciucă şi de încă un coleg al acestuia, pe vremea când el lucra la Postul de Poliţie Frânceşti. Cauza s-a soluţionat cu NUP, poliţistul fiind scos basma curată în cele din urmă. Însă, pentru a vă face o idee despre nivelul de violenţă de care vorbim, puteţi viziona, pe pagina web a ziarului nostru, www.voceavalcii.ro, un videoclip cu persoana agresată.
În final, trebuie să menţionăm că agentul Robert Ciucă este acum cercetat disciplinar de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea pentru incidentul de la Şirineasa, şefii unităţii dorind să vadă dacă poliţistul „s-a comportat corect şi dacă se putea evita conflictul”. Pe lângă toate acestea, zilele trecute s-a înregistrat şi o plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea pe numele lui Rober Ciucă. Aşteptăm cu interes deznodământul…