Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Gabriel Năstasescu a câștigat pariul cu turismul

Atragerea unui investitor de calibru la Vidra precum și investițiile publice pe care primăria le implementează în zona Voineasa au produs venituri de peste 1,2 milioane lei. Venituri provenite din turism, ceea ce ne determină să spunem că aici s-a câștigat pariul cu turismul.
Proiectele imobiliare din zona Transalpina sau Obârșia Lotrului sunt din ce în ce mai multe, proiecte care odată implementate vor duce la o creștere a veniturilor pentru localitatea montană a Vâlcii.
” Pentru că zona asta a fost multă vreme subiectul multor dispute în instanță. Am reușit să ieșim din acel labirint și să oferim sprijin total pentru cei care doresc să investească în turism. Statul ar trebuie să se implice pentru a simplifica mult lucrurile care mai mult împiedică decât să faciliteze turismul. Se investește aici și e bine, vin mii de turiști la Voineasa și asta este bine, la Vidra în această primăvară vor începe investițiile și asta este din nou bine. Rămâne zona sindicală, unde nu avem nicio putere. Poate că domnii de la sindicate vor vedea ce se întâmplă și vor dori să participe și dumnealor la dezvoltarea turismului în Voineasa. Așteptăm ca și guvernul să înțeleagă că trebuie să ne sprijine. Vom vedea ce se aprobă pe Anghel Saligny”, spune primarul Gabriel Năstasescu.
În prezent locurile de cazare de la Obârșie – Transalpina sunt insuficiente și în cursul anului, odată cu inaugarea unor noi structuri de cazare, aceastea vor crește. În prezent sunt insuficiente pentru miile de turiști care vin să schieze dar în următorii ani lucrurile se vor schimba.