Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. În preajma Sărbătorii Naşterii Domnului, primarul Mircia Gutău a premiat 56 de cupluri de râmniceni la aniversarea unei jumătăţi de secol de căsnicie

În contextul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a organizat – pe parcursul a două zile (21 şi 22 decembrie) – o ultimă festivitate ”Nunta de Aur” pe acest an, în cadrul căreia 56 de cupluri de râmniceni au fost aniversate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, sărbătoriţii au primit de la primarul Mircia Gutău – care a fost însoţit de viceprimarul Andrei Gheorghiu şi de administratorul public Eusebiu Veţeleanu – o Diplomă de Fidelitate, flori, dar şi câte un premiu în tichete sociale în valoare de 600 de lei.

De asemenea, pe 27 decembrie, se va derula un alt eveniment cu o mare încărcătură emoţională: intrarea oficială în Clubul Longevivilor a 7 nonagenari din Râmnic, care vor fi sărbătoriţi la domiciliile lor, unde vor primi o Diplomă, precum şi o indemnizaţie sub formă de tichete sociale cu valori cuprinse între 600 şi 800 de lei, în funcţie de vârsta împlinită.