Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Daniela Cîrstina, viceprimarul localității Orlești: Ne dorim investitori serioşi, primăria va fi receptivă la orice plan de afaceri

“Noi ne dorim aici o populatie nouă, tinerii să revină acasă, suntem o gazdă primitoare pentru cei care vor să fugă de oraș. Suntem aproape de DN Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, ne dorim investitori serioşi în Orleşti, primăria va fi receptivă la orice plan de afaceri pe care cineva doreşte să le prezinte şi în măsura în care putem să sprijinim, o vom face”, spune Daniela Cîrstina, viceprimarul localității.
Primăria Orlești va sistematiza și amenaja toate străzile şi trotuarele, astfel încât comuna să devină din ce în ce mai atractivă pentru orășeni.
Primăria dorește amenajarea turistică de la lacul lui Orlea. Cîrstina doreşte ca acest nou punct de atracţia să dezvolte un turism care să combine latura viticolă cu cea de agrement: „Aici am pus pe harta comunei, un nou domeniu turistic. Este un loc cu adevărat plin de legende, are un pitoresc aparte prin lacul care nu seacă niciodată, panorama Luncii Oltului este unică” conchide viceprimarul.
Comuna are un sanatoriu pentru vârstnici, proiecte de câteva milioane de euro iar numărul investitorilor care aleg să vină și să dezvolte aici afaceri este în creștere.