Acasă Administraţie ZIUA COPILULUI în RÂMNICU VÂLCEA: Plimbări cu trăsura, concursuri, animaţii şi spectacole...

ZIUA COPILULUI în RÂMNICU VÂLCEA: Plimbări cu trăsura, concursuri, animaţii şi spectacole de teatru

arhiva Vocea Valcii

arhiva Vocea ValciiCa-n fiecare an, Primăria Râmnicului organizează Ziua Copilului – 1 iunie – în municipiu, găsit fel şi fel de activităţi care să-i distreze pe cei mici. Nici anul acesta nu face excepţie de la regulă, primarul Ion Gigi Matei pregătind o zi plină pentru micuţi la Grădina Zoologică. Copiii din Râmnicu Vâlcea vor avea parte de concursuri, animaţii şi spectacole de teatru.

Programul va începe la ora 11.00 cu piesa de teatru „Joaca la fermă”, interpretată de actorii Teatrului Municipal „Ariel”. Sărbătoarea va continua la ora 13.00, atunci când va avea loc un spectacol de animaţie pentru copii, micuţii putând întâlni cu mascote din desene animate. Mai mult, la aceeaşi oră va fi şi un concurs de desene pe asfalt, iar mai apoi prichindeii se pot picta pe faţă în personajele lor favorite, pot dansa alături de animatori, iar fotograful primăriei se va ocupa să le facă poze minunate.

Şi asta nu e tot, la ora 17.00, se va ţine încă o dată piesa de teatru pentru copii ”Joaca la fermă”, pentru copiii care nu au putut ajunge la prima piesă. „Cei mici vor putea să se plimbe cu trăsura trasă de ponei şi, totodată, vor asista şi la hrănirea unora dintre animalele de la Grădina Zoologică. Intrarea este liberă pentru toţi copiii, care vor primi, cu această ocazie, şi cadouri din partea primăriei” – anunţă primarul Ion Gigi Matei.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.