Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ZILELE IMNULUI NAŢIONAL: Primăria Râmnicului încurajează talentele locale (FOTO)

Cea de-a doua zi de spectacole din programul pregătit de autorităţi, cu ocazia Zilelor Imnului Naţional, a avut parte de o prezenţă numeroasă din partea publicului râmnicean.

Aproximativ o mie de oameni au asistat, sâmbătă seara, la spectacolele pregătite cu minuţiozitate. Pe scena amplasată pe Splaiul Independeţei au urcat trupe şi interpreţi locali, Adrian Ivan, Anne-Mary, The dAdA, Alessia, seara fiind încheiată cu un show excepţional marca Bere Gratis.

Copiii talentaţi din Râmnic şi-au etalat talentele artistice în faţa râmnicenilor sâmbătă, 26 iulie, în cadrul Zilelor Imnului Naţional, la momentul dedicat talentelor locale. Spectacolul a început la ora 18.30, iar pe scenă au urcat peste 30 de artişti, coordonaţi de soprana Camelia Clavac, care au cântat şi au dansat în faţa râmnicenilor. Părinţii, rudele, prietenii şi cunoştinţele au căutat un loc cât mai aproape de scenă pentru a surprinde cât mai bine în fotografii şi imagini video evoluţia scenică a celor dragi.

„Am fost profund impresionat de prestaţia copiilor coordonaţi de doamna Camelia Clavac. Şi cei mici, şi cei mari au dovedit că au talent şi că şi-au meritat locul pe scenă. Este prima colaborare de acest gen, însă cu siguranţă vom mai avea, mai ales că urmează Zilele Recoltei. În acest sens, municipalitatea prezumează o nouă colaborare cu doamna Camelia Clavac de Zilele Recoltei, care vor avea loc în primul week-end din octombrie. S-a discutat deja cu cei de la Next Star Music, care s-au ocupat de programul artistic al zilei de sâmbătă pentru o colaborare viitoare.

După cum bine vedeţi, municipalitatea, reprezentată de domnul Gigi Matei, încurajează talentele locale, dacă ţinem cont că vineri au evoluat pe scenă elevii de la Liceul de Arte Victor Giuleanu. Intenţionăm ca la toate evenimentele viitoare organizate de Primăria Râmnicului să avem în program şi un moment dedicat talentelor locale” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului, Daniel Ionescu.