Acasă Administraţie VIDEO: OASPEŢI DE SEAMĂ LA HOREZU! Primarul Nicolae Sărdărescu, gazdă bună!

VIDEO: OASPEŢI DE SEAMĂ LA HOREZU! Primarul Nicolae Sărdărescu, gazdă bună!

La iniţiativa ambasadorului României la Luxemburg, Lilian Zamfiroiu, a fostului ministru de externe, domnul Lazăr Comănescu şi a primarului Oraşului Horezu, domnul Sărdărescu Nicolae, în perioada 15-17 august 2018, în oraşul Horezu, se desfăşoară vizita unei delegaţii oficiale a Oraşului Clervaux din Luxemburg.

Delegaţia, formată din Emile Eicher – primar al localităţii şi deputat, Georges Michels şi Romain Braquet – consilieri, are misiunea de a realiza un parteneriat între cele două oraşe, în vederea dezvoltării economice şi turistice şi în scopul realizării de proiecte comune pentru atragerea de fonduri europene.

Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea, a declarat: „I-am întâmpinat pe oaspeți la sosirea în orașul Horezu, unde am purtat discuții în vederea unor viitoare colaborări.
Oaspeții noștri au fost încântați de județul Vâlcea şi de întrevederile cu oficialităţile judeţene şi locale, cărora le-au adresat invitația ca şi o delegație din România să facă o vizită în Luxemburg”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.