Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto captura video

VIDEO: O nouă filmare cu drona din centrul Râmnicului! Iată cât au avansat lucrările!

foto captura videoPrimăria Râmnicu Vâlcea a realizat o nouă filmare din dronă în kilometrul 0 al oraşului, acolo unde se desfăşoară lucrările de modernizare a centrului municipiului nostru.

Conform autorităţilor publice locale, lucrările sunt în grafic, iar în filmarea realizată chiar în prima zi a lunii iulie 2015, se vede cum se construieşte parcarea subterană şi cum începe să prindă contur.

Lucrarea este cuprinsă în obiectivul de investiţii „Reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central”, termenul de finalizare fiind luna decembrie 2015.

Proiectul este finanţat cu bani de la Uniunea Europeană, având o valoare totală de 65.807.863,60 lei, iar obiectivul acestuia este reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central din Municipiul Râmnicu Vâlcea, în vederea îmbunătăţirii infrastructurii publice locale pietonale şi rutiere.

Lucrările constau în amenajarea spaţiului public, prin păstrarea unei părţi a actualei amenajări de tip parc cu spaţii verzi şi amenajarea unei alte porţiuni ca spaţiu liber de tip piaţă urbană; construirea unui pasaj pietonal, care va subtraversa intersecţia străzii Calea lui Traian cu străzile Ştirbei Vodă şi fosta stradă Regina Maria; construirea unei parcări subterane sub fosta stradă Regina Maria, cu două niveluri subterane cu o capacitate de 192 de locuri pentru autoturisme şi 8 locuri pentru motociclete.

Video Primaria Ramnicu Valcea