Acasă Administraţie VIDEO: Liberalii fac presiuni asupra secretarului municipiului Râmnicu Vâlcea

VIDEO: Liberalii fac presiuni asupra secretarului municipiului Râmnicu Vâlcea

O nouă şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Primăria Râmnicului în această dimineaţă de luni, 8 iunie 2015, dar aceleaşi circ de doi lei al liberalilor. Înnebuniţi să pună mâna pe putere, ei au convocat şedinţa CL pentru a revoca hotărârile prin care i-au luat atribuţiile de primar ale lui Matei şi cele de numire a noului primar interimar şi noului viceprimar, hotărâri atacate în instanţă de prefectul de Vâlcea. Revocă însă aceste hotărâri, dar propun altele, cu acelaşi conţinut şi aceeaşi intenţie.

Numai că, şi de data aceasta secretarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Didoiu, a atras atenţia că proiectele liberalilor nu sunt în conformitate cu legislaţia în vigoare, el refuzând să semneze pentru legalitatea lor. Atunci au început presiunile din partea consilierilor locali PNL, Grig Crăciunescu sugerându-i voalat secretarului că ar trebui să-şi delege atribuţiile.

Un alt incident la şedinţa CL a avut loc în momentul în care s-a făcut propunerea ca avocatul Iulian Voicu să fie desemnat viceprimar al Râmnicului. Atunci, pentru a doua oară plăcuţa cu numele fostului primar Emilian Frâncu, arestat pentru corupţie, a căzut de pe perete.

Video Vocea Valcii
image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.