Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VICTOR POPESCU, noul preşedinte al ADI Salubrizare Vâlcea

Vineri, 13 februarie 2015 la ora 10.00, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc Şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea. Aşa cum a fost comunicată ordinea de zi, şedinţa a avut ca scop alegerea unui nou Preşedinte, a Consiliului Director şi a Comisiei de Cenzori. Conform Statutului, Consiliul Director este format din Preşedinte şi încă şase membri (un reprezentant al unui municipiu, doi reprezentanţi ai oraşelor şi trei reprezentanţi ai comunelor), toţi aleşi pe o perioadă de 4 ani. Comisia de Cenzori este formată din minim trei membri numiţi de Adunarea Generală pentru 3 ani, fiind obligatoriu ca unul dintre aceştia să fie contabil autorizat sau expert contabil.

La Şedinţa Adunării Generale au fost prezenţi 79 de membri din cei 90. Pentru funcţia de preşedinte a fost doar un candidat în persoana consilierului judeţean PNL, Victor Popescu, care a obţinut 73 de voturi.

Consiliul Director este format din 6 membri, care de asemenea, au obţinut 73 de voturi: Eduard Vîrlan, Florinel Constantinescu, Vintilă Chelcea, Alexandru Dediu, Ion Năfliu şi Gheorghe Drăghici.

De asemenea, s-a format şi comisia de cenzori, care are trei membri, după cum urmează Bogdan Nicula, Nicolae Bolovan şi Maria Dina. Toţi trei au obţinut câte 70 de voturi.