Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA are 4 secretari de stat în guvernul Orban! Audiențe la Prefectură

Cei patru secretari de stat din Vâlcea vor acorda audiențe la sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, începând de luna viitoare.
Cei patru secretari de stat din Vâlcea, care fac parte din Guvernul României, care vor acorda audienţe sunt:
• Aurel Simion, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale,
• Mihaela Andreianu, secretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați din subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale,
• Gheorghe Păsat, secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației,
• Gheorghe Ioniță, președintele Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare.
Audienţele vor avea loc la sediul Instituției Prefectului județul Vâlcea, din Râmnicu Vâlcea, Bd. T. Vladimirescu nr. 1, în fiecare zi de vineri, între orele 14:00 – 16:00.
Cetățenii județului, administrațiile publice locale și celelalte instituții au astfel posibilitatea să se adreseze direct Guvernului, în probleme ce țin de domeniile de competență ale celor patru secretari de stat vâlceni.
Acțiunea vine în completarea programului actual de audiențe, din fiecare zi de miercuri, de la Prefectura Vâlcea și urmărește creșterea gradului de soluționare a problemelor cu care se confruntă județul.

Înscrierea la audiențele celor patru secretari de stat se face la fel ca și în cazul audiențelor acordate de către prefect – în baza unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a Instituției Prefectului – Județul Vâlcea.