Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

STROEŞTI: Fostul primar, consilier personal al lui Toma Ciolacu

Fostul primar din Stroeşti, Tudor Velcu-Istocescu este proaspătul consilier personal al primarului liberal Toma Ciolacu. Pentru următorii 4 ani, noul primar din Stroeşti intenţionează să colaboreze îndeaproape cu fostul primar, beneficiind de experienţa acestuia în administraţia publică locală.

Practic, colaborarea dintre cei doi durează de pe vremea când Velcu-Istocescu era primar, iar Ciolacu viceprimar şi s-a dovedit a fi una buna pentru locuitorii din Stroeşti. De aceea, primarul Toma Ciolacu este decis să o continue.

„Ne-am înţeles excelent în mandatul 2012-2016 şi consider că putem continua împreună pentru o perioadă. Tudor Velcu-Istocescu e un om de care am nevoie şi l-am rugat să mai rămână alături de mine, ca şi consilier personal. Pentru cel puţin un an sau măcar până la sfârşitul lui 2016, până ce vor trece alegerile parlamentare.

El a vrut să iasă la pensie, de aceea a şi decis să nu mai candideze pentru funcţia de primar, dar l-am convins să mai rămână ceva timp implicat în administraţia publică locală. I-am spus clar că mai am nevoie de sfaturile lui, că trebuie să ne mai consultăm în anumite privinţe. Pentru că, probabil, vor fi anumite lucruri peste care voi da şi pe care nu voi şti să le descurc! Iar atunci e bine să am alături un om priceput, mai ales că dânsul cunoaşte toate proiectele aflate în curs de derulare. Ca să nu mai zic că fostul primar ştie unde trebuie să meargă ca să mai descurce unele iţe, şi mă refer la autorităţile judeţului şi la cele guvernamentale. Iar asta deoarece fostul primar are o experienţă de vreo 18 ani în administraţie”, a afirmat Toma Ciolacu.