Acasă Administraţie ROBERT SCHELL: Oraşul Brezoi va deveni staţiune!

ROBERT SCHELL: Oraşul Brezoi va deveni staţiune!

Primarul oraşului Brezoi, liberalul Robert Schell este încrezător că proiectul său de a transforma Brezoiul în oraş-staţiune va deveni realitate în viitorul apropiat. Deja, oraşul Brezoi, prin dezvoltarea turistică extraordinară de care a avut parte în ultimii ani, a devenit un important pol de dezvoltare turistică. Robert Schell este decis să transforme Brezoiul într-o staţiune montană, aidoma celor din Elveţia sau Austria. Acesta se bazează şi pe faptul că în zonă au apărut multe complexe turistice moderne, care pot să le ofere oamenilor care vin în zonă condiţii extraordinare.

„Nu este pentru nimeni un secret faptul că potențialul turistic al Țării Lotrului și Țării Loviștei, două habitaturi montane, este cel mai mare din județul Vâlcea. Vreau să spun că toate localitățile de aici — Câineni, Perișani, Titești, Racovița, Câineni, Mălaia, Voineasa sunt pe lista de selecție a bazinului turistic finanțabil al Uniunii Europene. Deja se simte acest interes printr-o creștere a tranzitului turistic cu până la 25% anul trecut față de alți ani și cu tendințe exponențiale pentru următoarea perioadă.

La Brezoi, numai în acest an, vom inaugura două complexe turistice, la Mălaia, va fi inaugurat în viitor un hotel de patru stele, la Voineasa, vine un lanț internațional de hoteluri. Deci acesta este trendul și acestea sunt beneficiile directe ale finanțării europene”, a declarat edilul din Brezoi.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.