Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA rămâne fără apă caldă! VEZI DE CÂND!

Având în vedere contractul de furnizare energie termică către CIECH Soda România nr. 81495/18.11.2016 care prevede oprirea totală o dată la patru ani şi nota comună încheiată între CET Govora, CIECH Soda România şi Oltchim SA prin care s-a stabilit că oprirea totală să se facă în perioada 02 – 11 septembrie 2018, vă comunicăm că începând cu data de 03.09.2018 ora 07:00 CET Govora va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Menţionăm că aceste lucrări de mentenanţa prevăzute pentru perioada menţionată nu se pot efectua decât cu oprirea tuturor instalaţiilor.

În condiţiile în care toate lucrările prevăzute a fi efectuate în această perioadă de cele 3 societăţi menţionate mai sus se vor termina mai repede decât data prevăzută pentru repornire, CET Govora va reveni în timp util cu o adresă de informare prin care va comunica data reînceperii furnizării de apă fierbinte către consumatorii municipiului Râmnicu Vâlcea.