Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Au început lucrările de decolmatare a podului de pe DN 7, din zona Hidroelectrica

În zona de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, în dreptul Hidroelectrica, pe o porțiune de drum de 10 metri pătraţi a avut loc o tasare a asfaltului, ca urmare a infiltraţiilor de apă, din cauza căreia s-a produs o denivelare pe carosabil.

Ca urma a acestui fapt, Întreaga circulaţie, inclusiv cea de trafic greu, a fost deviată prin oraş şi cu siguranta vor fi degradate mai multe străzi importante din municipiu care au fost recent asfaltate.

Astfel s-a pornit pe o situaţie de provizorat, fiind montate cateva tuburi pentru a se da drumul la circulaţie, urmand sa se obtina avizele definitive şi constructorul să realizeze întreaga lucrare. Daunele produse strazilor din Râmnicu Vîlcea de catre traficul greu vor fi suportate integral de CNANDR.

Constatând că la nici patru zile după ce s-a produs fisura pe DN 7, pe varianta de ocolire a municipiului, nu au început lucrările primarul Ion Gigi Matei a sesizat faptul că acel constructor desemnat să se ocupe de lucrare a adus utilajele doar să ocupe şantierul. Iată că pânăî la urmă minunea s-a întâmplat și lucrările au fost demarate în după-amiaza zilei de joi, 3 decembrie a.c.