Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Radu Renga îşi caută serviciu la Vâlcea

• Aproape pus pe liber de la Vaslui • pare-se că funcţionarului public vâlcean i-ar surâde funcţia de city manager al Râmnicului

Scaunul de prefect al lui Radu Renga de la Vaslui scârţâie serios, mai ales după episoadele „Pungeşti”, acesta fiind cercetat penal pentru evenimentele de acolo. Renga are mari probleme, atât cu parlamentarii USL, cât şi cu oamenii, care-l acuză de înţelegeri pe sub masă cu Chevronul. „Renga e cu bagajele făcute. Guvernul trebuie să găsească un ţap ispăşitor şi se pare că acesta va fi Renga. Victor Paul Dobre nu mai e ministru, el fiind cel care-l susţinea pe Renga, astfel că omul va fi pus pe liber. E de înţeles că-şi caută de lucru pe lângă casă” – ne-a declarat o sursă liberală.

În mediile politice vâlcene se ştie că Radu Renga este unul dintre apropiaţii lui Emilian Frâncu şi, datorită acestei apropieri, Frâncu i-ar fi oferit funcţia de city manager, pe care ar putea să o ocupe începând cu 1 martie 2014. Radu Renga a negat însă informaţiile, susţin că sunt nişte prostii: „Nu este adevărat. Nu s-a pus deocamdată problema plecării mele de aici, prin demisie sau altceva. Discuţii şi variante au fost multe, de-a lungul timpul, însă, deocamdată nu s-a concretizat nimic. Discutăm de când am plecat de la Vâlcea…” – ne-a declarat Radu Renga. Dacă sunt prostii sau nu, timpul ne va demonstra, că până la 1 martie nu mai e aşa de mult.