Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PRIORITĂŢI la Stăneşti: Primarul Michiu vrea drumuri şi reţele de apă moderne

Aflat la al treilea mandat, în fruntea localităţii Stăneşti din sudul judeţului Vâlcea, primarul Ionel Michiu consideră că investiţiile în infrastructură sunt prioritate. Tocmai de aceea, în acest moment, în Stăneşti, se află în derulare două proiecte care vizează modernizarea drumurilor (5,6 kilometri) şi extinderea reţelelor de apă în două sate.

Primarul Michiu este de părere că proiectele pe ordonanţa 28 ajută localităţile rurale să se dezvolte, mai ales dacă se implică şi factorii administrativi şi politici. Senatorul Cotescu este cel care l-a sfătuit şi îndrumat pe primarul Michiu în ceea ce priveşte aceste proiecte.

“Proiectul de asfaltare a fost aprobat cu aportul domnului senator Cotescu. Am fost la Bucureşti şi a venit cu mine la minister. Pe acest proiect, chiar astăzi voi turna asfalt pe o porţiune de 2 kilometri. Din câte am auzit, azi, e plecat la Bucureşti pentru a descurca o problemă cu un proiect de drumuri de la Călimăneşti, deci se implică, se zbate. Noi, primarii, îl susţinem pentru un nou mandat de senator pentru că, repet, ne-a ajutat. Îi vom face lobby în localităţile noastre şi le vom explica oamenilor că, dintre parlamentarii de Vâlcea, Cotescu ne-a ajutat cel mai mult”, a adăugat liberalul.