Acasă Administraţie Primarul Vlădulescu vrea să construiască o nouă grădiniță la Budești

Primarul Vlădulescu vrea să construiască o nouă grădiniță la Budești

Construcția unei noi grădinițe în localitatea Budești, județul Vâlcea a deveni necesitate, după ce s-au înregistrat tot mai multe cereri de înscriere la grădiniță în această localitate. Primarul Ionel Vlădulescu a analizat situația și a realizat că cele 6 grădinițe existente sunt insuficiente pentru numărul tot mai mare de copii de pe raza comunei.
În acest sens, alături de specialiștii primăriei, a realizat documentația necesară, pe care a depus-o la București pentru construcția unei noi grădinițe. Deja proiectul a fost aprobat, iar suma alocată este de 15,74 miliarde lei vechi.
„În prezent, avem în jur de 500 de copii. Sunt mult mai mulţi, dar sunt şi care merg la şcoli şi grădiniţe din Rm. Vâlcea. La noi, o situaţie mai specială aveam la grădiniţa din centru, unde spaţiul era foarte mic pentru cei 40 de preşcolari pe care îi avem aici. Sigur, acum lucrurile se vor schimba, pentru că vom avea o construcţie nouă, modernă şi foarte încăpătoare. Probabil că, după ce o vor vedea, mulţi localnici vor alege să nu-şi mai trimită copiii la oraş”, a spus primarul Ion Vlădulescu.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.