Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul interimar Gigi Matei în vizită la şcoli

VERIFICARE. Primarul interimar Ion Gigi Matei a făcut, în această săptămână, o vizită la două şcoli din zona de Nord a oraşului, pentru a verifica modul de executare a lucrărilor de reabilitare şi igienizare, discutând cu conducerile unităţilor de învăţământ despre necesităţile curente.

MAGDA POPESCU

magda.popescu@voceavalcii.ro

La Colegiul Energetic, Ion Gigi Matei a verificat lucrările de la instalaţiile termice şi de la grupurile sanitare, iar la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”, conducerea unităţii a mulţumit primăriei pentru fondurile alocate reabilitării reţelei de încălzire şi achiziţionării unei maşini marca Logan. ”În acest an, Primăria Râmnicului a făcut un efort financiar deosebit alocând o sumă importantă pentru reparaţii şi reabilitări la şcolile din oraş, astfel încât noul an şcolar să le găsească în condiţii propice desfăşurării procesului de învăţământ. Buna stare a unităţilor de învăţământ a fost şi este o prioritate a administraţiei locale şi, ca urmare, au fost făcute lucrări la majoritatea lor, cu precădere la cele preşcolare. Sunt conştient că mai sunt multe de făcut aici, dar cu efortul de anul acesta ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toţii: să avem şcoli primitoare, dotate corespunzător cu mobilier şi echipamente”, a declarat primarul interimar Gigi Matei.

În prima zi de şcoală, primarul interimar Ion Gigi Matei va fi alături de elevii de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovary” şi de la Şcoala Take Ionescu.