Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Primarul din Vlădeşti îşi propune să aducă bani la bugetul local din turism

Foto: arhiva Vocea ValciiAvând în vecinătate staţiuni turistice importante din judeţ şi din ţară, primarul din Vlădeşti, Sorin Ghiţă, şi-a propus şi el să aducă bani la bugetul local din turism. După ce va termina de modernizat toate drumurile locale, edilul şi-a pus în ambiţie să creeze un drum de legătură între Călimăneşti, Vlădeşti, Olăneşti, Ocnele Mari şi Govora, o şosea care să ocolească municipiul Râmnicu Vâlcea.

Este vorba mai exact de un drum al staţiunilor, iar localitatea Vlădeşti va fi şi ea beneficiară, pentru că tot mai mulţi turişti vor tranzita comuna şi, în mod cert, când vor vedea ce localitate modernă este, vor poposi şi pe acolo.

„În cel mai scurt timp vreau să termin de modernizat toate drumurile locale. Mai sunt în jur de 4 kilometri. Apoi, obiectivul meu este să leg localitatea Vlădești de Călimănești prin Bujoreni şi Muereasca, trecând prin Vlădești și ajungând în Olănești. Se mai poate lega Vlădeștiul și de Ocnele Mari și în continuare de Govora. Vlădeşti este o localitate frumoasă, însă o voi face şi mai frumoasă. Este adevărat că nu ne permitem să amplasăm construcții industriale pe suprafețe mari, pentru că nu mai avem suprafeţe mari la dispoziţie, însă în aceste condiţii putem realiza venituri prin turism. Pentru acest lucru, Vlădeștiul trebuie să fie frumos, să aibă flori multe, străzi frumoase și condiții europene” – susţine primarul din Vlădeşti, Sorin Ghiţă.