Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul din Slătioara crede că primarii sunt buni şi pentru Parlament

Primarul localităţii Slătioara din judeţul Vâlcea, Sorin Romcescu este de părere că edilii din judeţ, cei cu mai multe mandate la activ, pot şi să candideze în Parlamentul României, mulţi dintre primari dovedind că ştiu să administreze în mod corect şi funcţional localităţile pe care le conduc. Sorin Romcescu consideră că aleşii locali au multă experienţă în administraţie şi cunosc cel mai bine nevoile comunităţilor pe care le reprezintă. Primarii ştiu problemele importante cu care se confruntă oamenii şi cum pot să-i ajute.

„În opinia mea, primarii sunt printre cei mai capabili să-i reprezinte pe vâlceni în Parlament. Toţi aleşii locali au încercat să dezvolte cât mai mult comunele pe care le administrează. De aceea, poate chiar ar fi indicat să avem un reprezentant pentru Parlament. Pentru că una e să pui pe listă un politician care a stat probabil numai la birou, care poate nici nu cunoaşte toate problemele din teritoriu, şi alta e să nominalizezi pentru Parlament un primar, care a fost tot timpul în acţiune. Nu de alta, dar administraţia nu e chiar aşa simplă şi nu se face după ureche!

Prefer să nu dau niciun nume al vreunui posibil candidat din rândul primarilor, deoarece nu pot să fac aprecieri de genul acesta, din pricina funcţiei pe care o am. Fiţi convinşi însă că toţi colegii mei sunt pricepuţi! Şi nu mă refer aici doar la cei de la PSD, ci şi la cei de la PNL, unde sunt, de asemenea, primari foarte buni, care îşi fac treaba cu responsabilitate”, a afirmat primarul Romcescu.