Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Bănacu face o mini-clinică la Bărbăteşti

Un nou centru medical performant va fi construit în localitatea Bărbătești din județul Vâlcea. Primarul Constantin Bănacu este încrezător că lucrările vor putea fi finalizate în primăvara anului viitor. Investiția este demarată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II) și se ridică la 1,1 milioane lei.

În noul centru vor funcționa 5 cabinete medicale, care vor fi dotate cu aparatură de ultimă generație. Bolnavii vor putea beneficia de tratament în cabinete de ginecologie, cardiologie, ortopedie, medicină internă şi de familie.

„Vom aduce mobilierul necesar şi vom achiziţiona toată aparatura necesară, de la oftalmoscop, masă ginecologică, ecograf Doppler, EKG, defibrilator, otoscop, colcoscop optic, până la aparate stomatologice, tester pentru rezistenţa la efort şi multe, multe altele. Adică, tot ceea ce este nevoie pentru servicii de calitate. Sunt convins că acest centru medical va fi unul dintre cele mai performante din Vâlcea. După ce vom încheia contracte cu medici buni, mulţi locuitori din zona noastră vor veni la Bărbăteşti pentru a-şi rezolva problemele”, a declarat primarul PSD, Constantin Bănacu.