Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primăria Nicolae Bălcescu va digitaliza toate serviciile din cadrul instituției

Prin Programul Național de Investiții, Primăria Nicolae Bălcescu va digitaliza toate serviciile din cadrul instituției, un pas important, susține primarul Landor Moşteanu pentru o administrație modernă care să vină în sprijinul cetățenilor.

În perioada următoare se aşteaptă finalizarea licitației pentru execuția drumului de legătură cu comuna Dănicei. În lungime de 3,8 kilometri, drumul trece prin Corbii din Vale, Schitu şi ajunge în Dănicei, fiind singura legătură rutieră directă a Dăniceiului cu județul Vâlcea. Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții.

Iar prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” se aşteaptă finanțare pentru modernizarea altor drumuri, în lungime de 8 kilometri în satele Dosul Râului, Valea Viei şi Corbi.

O altă veste vine din partea FLAG, unde primăria a obținut finanțare pentru realizarea unui parc.

”Pe lângă drumul care se va moderniza către comuna vecină Dănicei, am mai primit o altă finanțare de la FLAG pentru un parc, care va fi construit în zona căminului cultural din satul Predeşti. Proiectul se numeşte – Parcul micilor pescari – şi va fi amenajat cu un mic lac, un vaporaş, cu loc de joacă, alei, peisagistică, mobilier, iluminat ş.a.m.d.”, sune primarul Landor Moşteanu.
Edilul a mai vorbit despre un alt proiect care a fost depus pe fonduri norvegiene, proiect ce presupune construirea unui parc fotovoltaic. Acesta va fi amplasat în satul Rotărăşti şi după ce va fi dat în folosință, va asigura autonomia energetică.