Acasă Administraţie Prefectul Renga a chemat directorii la RAPORT!

Prefectul Renga a chemat directorii la RAPORT!

Noul prefect Radu Renga, cel care săptămâna trecută l-a înlocuit pe Dumitru Nicu Cornoiu doreşte să-şi facă o idee despre care este starea judeţului Vâlcea, astfel că a iniţiat mai multe întâlniri cu directorii de deconcentrate din judeţ. Scopul întrevederilor este acela de a a radiografia județul Vâlcea în toate domeniile.

Prin intermediul unei informări de presă, prefectul Renga anunţă că face publice informaţiile obţinute de la reprezentanții deconcentratelor din Vâlcea, după centralizarea lor la nivelul Instituţiei Prefectului.

“Prefectul Radu Renga a avut, în cursul acestei săptămâni, mai multe întâlniri cu directorii de deconcentrate din județul Vâlcea. Aceste întâlniri au fost structurate pe ministerele în subordinea cărora acestea își desfășoară activitatea. Scopul întâlnirilor a fost, după cum a precizat reprezentantul Guvernului în teritoriu, de a radiografia județul Vâlcea pe toate domeniile.

Astfel, primele întâlniri i-au vizat pe reprezentanții instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Muncii, iar celelalte i-au adus la masa discuțiilor pe directorii deconcentratelor aflate în subordinea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, dar și pe inspectorii școlari din partea Ministerului Educației.

În urma întrevederilor, domnul prefect Radu Renga a solicitat participanților prezentarea anumitor situații menite a contura starea actuală a județului Vâlcea din toate punctele de vedere, stabilindu-se în acest sens anumite termene, în funcție de informațiile solicitate. Urmează ca datele să fie făcute publice pe parcursul furnizării acestora de către reprezentanții deconcentratelor menționate anterior și centralizării la nivelul Instituției Prefectului- Județul Vâlcea”, se arată în informarea de presă.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.