Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Panouri fotovoltaice la sediul primăriei din Galicea şi 7,5 kilometri de drumuri comunale vor fi modernizate prin noile proiecte de investiţii

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, comuna Galicea va moderniza 7,5 kilometri de drumuri de interes local. Primarul Alexandru Florin Mărăcine spune că pe lângă acest proiect, în comună se mai modernizează și alte drumuri cu resurse proprii. Edilul consideră că este nevoie de prezența a cât mai mulți întreprinzători în zonă, pentru că un buget de venituri proprii se consolidează cu taxele acestora dar și prin faptul că pot oferi locuri de muncă. Acum odată cu aceste noi investitii publice, Mărăcine crede că localitatea nu va fi evitată de investitorii privați.

“Modernizăm străzi cu oamenii noștri, cam 1 kilometru am reușit până acum: strada Hotarului, strada Salcâmilor, strada Stejarului (Gîrlescu) din Bratia Vale, ulița lui Gherghe, ulița lui Deaconu și cu vremea bună și voia lui Dumnezeu vom mai face și alte străzi. Le facem cu un buget redus, cu cheltuieli minime. De asemenea, am pregătit și un proiect pentru modernizarea drumurilor de tarla, iar acum așteptăm o linie de finanțare pentru a-l depune. Un alt proiect pe care-l pregătim este acela de montare a unor panouri fotovoltaice la sediul primăriei, pentru consumul propriu” – a mai declarat primarul comunei Galicea.