Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU a acordat Medalia Aniversară – 170 de ani de la prima intonare a Imnului Național mai multor personalități centrale și locale

Politicieni, oameni de afaceri, oameni din adminsitrația publică locală și centrală, oameni de artă, sportivi, și toți cei care au contribuit într-un fel sau altul, de-a lungul timpului la dezvoltarea municipiului Râmnicu Vâlcea, au participat joi, 3 august 2018, la ceremonia de acordare a Medalia Aniversară – 170 de ani de la prima intonare, într-un cadru oficial, a cântecului “ Deșteaptă-te, române!
Evenimentul a fost organizat de Primăria mnicu Vâlcea, primarul Mircia Gutău considerând că acesta este un bun prilej de a le arăta celor care au contribuit la dezvoltarea Râmnicului de a le arăta prețuirea de care se bucură.
Medalia a fost acordată celor care de-a lungul timpului au reprezentat instituțiile statului la nivel local și național, cetățenilor de onoare ai municipiului Râmnicu Vâlcea, deputaților, senatorilor, personalităților locale, consilierilor locali și județeni, în semn de apreciere pentru activitate și sprijinul acordat comunității locale a municipiului Râmnicu Vâlcea.
”Ceremonia de acordare a medaliilor aniversare ”Ziua Imnului Național” de la finele săptămânii a fost un prilej de a reuni oameni proveniți din diferite domenii care au lucrat, în ultimii zeci de ani, în folosul Râmnicului și al locuitorilor săi. I-am văzut laolaltă, bucurându-se de întâlnirea cu prieteni, cu foști colaboratori sau cu colegi cu care nu se mai văzuseră, ca pe membrii unei familii. Familia Râmnicului, cu care toți, fără vreo excepție, se mândreau. Și am fost bucuros că am reușit, prin demersul inițiat, să generez astfel de sentimente în rândul participanților.
Vreau, de aceea, să le mulțumesc tuturor că au răspuns invitației de a lua parte la un astfel de eveniment. În același timp, pentru a răspunde unor curioși sau amatori de presupuneri, precizez că toate cheltuielile de organizare au fost suportate prin implicarea unor oameni de afaceri, care au apreciat importanța acestui moment pentru comunitatea locală”, susține Mircia Gutău, prin intermediul unui comunicat de presă.
Ziua Imnului Naţional la Râmnicu Vâlcea s-a marcat anul acesta şi sub semnul Centenarului Marii Uniri, cele două evenimente contopindu-se firesc pentru a da naştere unui moment cu adevărat de referinţă în viaţa comunității locale.