Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIHAI MATEESCU continuă investiţiile în Băile Govora

Longevivul primar Mihai Mateescu de la Băile Govora a reușit să stabilească un nou record, ca urmare a alegerilor locale din data de 5 iunie 2016, câștigând Primăria cu un procent demn de invidiat, 79,02% din voturile valabil exprimate. Cu acest scor electoral, Mihai Mateescu se clasează pe onorantul loc 2, după primarul din localitatea Stoenești, Gheorghe Dumbravă, care a câștigat alegerile cu 94%.

Primarul Mihai Mateescu a ținut să transmită un mesaj la final de alegeri locale. Reales în funcţie, pentru a cincea oară, Mihai Mateescu a le-a mulţumit govorenilor pentru susţinere, votul acestora fiind unul de încredere.

În opinia primarului Mateescu, votul din data de 5 iunie 2016, oglindește dorința de a continua munca de reconstrucție și modernizare în Băile Govora. „Mai sunt multe de făcut, pentru comunitatea noastră, avem planuri, idei, dar mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine. Axele prioritare în noul mandat sunt investițiile în sănătate, educație, infrastructură. Planul municipalității este axat și pe atragerea de fonduri europene pentru obiective importante din Băile Govora. Avem un trecut, o istorie, pe care le putem reînvia, creând proiecte pentru comunitate”, a precizat Mihai Mateescu.