Acasă Administraţie Locuri de parcare noi şi amenajate pentru oraşul Bălceşti

Locuri de parcare noi şi amenajate pentru oraşul Bălceşti

Cu fonduri din bugetul local, Primăria oraşului Bălceşti îşi programase încă de anul trecut să facă lucrări de amenajare a unor locuri de parcare pentru localnici. Astfel, se plănuia să fie amenajate 40 de locuri de parcare în două locaţii din oraş.

„Se vor crea în jur de 40 de locuri de parcare în apropiere de magazinul Annabella şi în spatele blocurilor, în apropiere de o farmacie, din oraşul Bălceşti. Aceste parcări sunt necesare, iar oamenii vor să aibă unde îşi parca maşinile, chiar şi cu taxă. Îşi doresc să plătească o taxă la Primărie, dar să ştie că au locul lor de parcare”, declara primarul Constantin Aleca la sfârşitul anului trecut.

Şi iată că, la începutul primăverii acestui an, Constantin Alexa s-a ţinut de cuvânt şi în oraşul Bălceşti au început lucrările pentru proiectul „Construire/Amenajare Spații de Parcare în orașul Bălcești”. Lucrările se desfăşoară în zona blocurilor din centru pentru o suprafață de 765 mp și în zona din spatele marketului Annabella, pentru o suprafață de 590 mp.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.