Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La Stoeneşti, primarul Dumbravă are în execuţie lucrări de 8 milioane de euro

În localitatea Stoeneşti din judeţul Vâlcea se lucrează în ritm susţinut. Primarul Gheorghe Dumbravă are în derulare mai multe proiecte de investiţii a căror valoare totalizează 8 milioane de euro. Astfel, în perioada următoare în localitatea Stoeneşti vor fi investiţi 8 milioane de euro în infrastructură, şcoli, dar şi alimentare cu apă.
“În prezent avem proiecte la care se lucrează în valoare de 8 milioane de euro. Aici am adăugat şi proiectul de modernizare al şcolii care este în procedura de licitaţie, în valoare de 500.000 euro. Proiectul prevede şi construirea unui teren sintetic în curtea şcolii.
Lucrarea de alimentare cu apă, cea de pe fonduri europene, în valoare de 2.5 milioane de euro deja am început-o, am avut noroc să fie executată de o firmă serioasă şi potentă din punct de vedere financiar.
Dacă se lucrează în ritmul în care a început, cred că jumătate din termen îi trebuie ca să finalizeze investiţia. În ritmul acesta, eu sper că în toamna aceasta să avem propria noastră sursa de apă. Un alt proiect la care se lucrează foarte bine este construcţia grădiniţei din satul Dobriceni. S-a turnat temelia şi lucrările sunt în plină desfăşurare. Deci, la proiectele pe fonduri europene se merge foarte bine cu lucrările. Şi lucrările pe fonduri guvernamentale le avem în plină execuţie”, susţine primarul Gheorghe Dumbravă.