Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Investiţii finalizate de Primăria Râmnicului, coordonate de primarul Ion Gigi Matei

Primăria municipiului a finalizat recent mai multe investiţii importante. Una dintre acestea este modernizarea străzii Episcop Climent, în cadrul căreia s-a reabilitat şi asfaltat strada pe o lungime de 255 m, s-a realizat scurgerea apelor meteorice prin pante longitudinale de scurgere şi transversale la bordură şi s-a asigurat sistemul de semnalizare şi marcaj aferent atât traseului executat, cât şi intersecţiilor cu căile de circulaţie care comunică cu această stradă. O altă stradă a cărei modernizare s-a finalizat este Lacului, unde s-au făcut asfaltări pe o lungime de 361 m (inclusiv de trotuare) şi s-a amenajat un zid de sprijin în zona predispusă alunecărilor de teren. O a treia investiţie terminată este extinderea reţelei de iluminat public în zona intersecţiei E81 – str. Decebal, prin montarea a 4 stâlpi metalici cu înălţimea de 9 m.

În domeniul lucrărilor în curs, trebuie menţionată modernizarea intr. Prof. Nicu Angelescu, unde DADP a finalizat bordurarea, iar în prima parte a acestei săptămâni va asfalta carosabilul pe o distanţă de aprox. 120 m.

Luni, 19 mai a.c., a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la modernizarea şi reabilitarea străzii Constantin Stănciulescu. Investiţia constă în reabilitarea şi asfaltarea străzii pe o lungime de aprox. 780 m, amenajarea de trotuare, inclusiv bordurare şi realizarea de şanţuri betonate pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale. Tot în data de 19 mai s-a predat şi amplasamentul pentru obiectivul „Modernizare şi reabilitare intr. Episcop Inochentie”, unde se va realiza asfaltarea străzii pe o lungime de 217 m, inclusiv cu realizarea de trotuare şi sisteme de preluare a apelor pluviale.