Acasă Administraţie În Berislăveşti, 30 de drumuri vor avea asfalt nou!

În Berislăveşti, 30 de drumuri vor avea asfalt nou!

2018 va fi un an plin de activităţi în localitatea Berislăveşti, unde nu mai puţin de 30 de drumuri vor avea un covor asfaltic nou. Autorităţile locale au reuşit să obţină finanţări din mai multe părţi. Este vorba de finanţare prin AFIR pentru 10 drumuri, iar pentru restul prin Ordonanţa 28.

„În această perioadă la Berislăveşti, se derulează mai multe programe. Avem un program pe AFIR pentru cele 10 drumuri, la care s-a semnat şi contractul (…) Iar în momentul de faţă lucrăm la documentaţia pentru cele 20 de drumuri pe ordonanţa 28. Am obţinut în jur de 2 milioane de euro pentru cele 10 drumuri. Anul acesta ne vom ocupa de licitaţii, iar de la anul vor începe lucrările în toată comuna. Considerăm că anul viitor în comuna Berislăveşti va fi şantier.” a declarat primarul Ion Buşagă.

De asemenea, în localitatea Berislăveşti, prin sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, primarul speră să fie demarate lucrările şi la cele două drumuri judeţene.

„Este vorba de DN 703 G, care face legătura cu judeţul Argeş şi DN 703 N. Sunt două drumuri judeţene importante care de mult aşteptau să fie modernizate”, a mai completat primarul.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.