Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: transilvaniatravel.ro

Hotel Oltenia din Băile Govora CAUTĂ recepţioner

Foto:  transilvaniatravel.roHotelul “Oltenia”, situat în centrul staţiunii Băile Govora, angajează recepţioner. Dacă vrei să lucrezi într-un mediu plăcut şi să ai un salariu atractiv, nu evita să suni ca să obţii relaţii suplimentare la numerele de telefon: 0728/137.426 sau 0744/814.711.

Hotelul Oltenia este situat în centrul staţiunii Băile Govora şi are o capacitate de 114 camere duble, 47 de garsoniere, 2 apartamente, precum şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 100 de locuri.

Baza de tratament a Hotelului Oltenia este destinată tratării următoarelor afecţiuni: afecţiunile căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale şi afecţiunilor asociate. În tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase şi cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum şi nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

De asemenea, la Hotel Oltenia se mai fac şi proceduri majore cum ar fi aerosoli individuali, pulverizaţii cameră, băi generale şi parţiale la cadă, aplicaţii parafină, băi galvanice, dar şi proceduri adiacente, după cum urmează: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sală, cură de teren, duş subacval, ultraviolete.