Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

„Gigel” se pregăteşte să devină primar interimar la Bujoreni

foto arhiva Vocea ValciiDupă ce procurorii i-au interzis primarului Alecsandru Roşu să intre în instituţie şi să-şi exercite funcţia pe o perioadă de 60 de zile, viceprimarul Primăriei Bujoreni, liberalul Gigel Dragoş Cîrstoiu se pregăteşte intens să preia „puterea”.

Omul vrea cu tot dinadinsul să devină primar interimar şi, ca atare, zilele trecute le-a solicitat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea să îi înapoieze ştampila şi registrul, ce fuseseră ridicate cu ocazia percheziţiilor.

Având ştampila şi registrul, penelistul Cîrstoiu se pare că ar fi convocat deja o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Bujoreni, urmând ca pe ordinea de zi să fie trecute două puncte: alegerea viceprimarului cu atribuţii de primar interimar şi efectuarea unei plăţi urgente în cadrul unui proiect european FEADR. Problema este că, până acum, nu toţi consilierii locali au fost convocaţi, unii fiind lăsaţi se pare pe dinafară pentru că „sunt incomozi”.

Viceprimarul Gigel Dragoş Cîrstoiu este ajutat în demersul său de fostul vice Ion Raicu. Nu mai trebuie să menţionăm însă că ambii indivizi au probleme mari penale. Dacă Gigel Cârstoiu este judecat pentru ucidere din culpă după ce a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, Raicu este trimis în judecată, alături de primarul Roşu şi alţi funcţionari din Primăria Bujoreni, într-un dosar de corupţie în care este acuzat de abuz în serviciu şi de conflict de interese.