Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gheorghe Gogârnoiu, city manager la Primăria Râmnicu Vâlcea?

Unul dintre cei mai titrați finanțiști ai țării, fostul director al Finanțelor Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu, ar putea veni pe poziția de city manager la Primăria Râmnicu Vâlcea. Surse bine informate ne-au spus că fostul șef al finanțelor vâlcene a primit propunerea de la primarul Mircia Gutău. Primarul se bazează se expertiza financiară a lui Gogârnoiu, care are o carieră de peste 30 de ani, în finanțe, pentru ca Primăria să acceseze cât mai multe fonduri europene.
Gheorghe Gogârnoiu a condus timp de 19 finanțele vâlcene, el pensionându-se în luna martie a acestui an, odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani.
În cazul în care acesta acceptă, el îl va înlocui pe Alexandru Ghibirdic, cel care ocupă în prezent poziția de city manager.
”După mulţi ani în care a lucrat în diverse poziţii ale administraţiei municipale până la înalta funcţie de Administrator Public, Alexandru Ghibirdic a luat decizia să renunţe la această responsabilitate pentru a se dedica familiei. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea pierde un profesionist veritabil, un economist care, cu tenacitate şi bazându-se pe o vastă experienţă, a contribuit la succese certe ale administraţiei locale.

Îi mulţumesc lui Sandu Ghibirdic pentru întregul efort pus în slujba Râmnicului şi dezvoltării sale şi îi urez să aibă parte, mulţi ani de acum înainte, de sănătate şi de toate bucuriile unui bunic înconjurat de cei dragi”, susține primarul Mircia Gutău.