Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook / Primaria Municipiului Ramnicu Valcea

GALERIE FOTO: Zi de distracţie a râmnicenilor la Zilele Imnului Naţional

Foto: facebook / Primaria Municipiului Ramnicu ValceaManifestările prilejuite de Zilele Imnului Naţional care au debutat în data de 29 iulie a.c., au continuat şi vineri, 31 iulie, cu multă distracţie pentru râmniceni.

Astfel, vineri, la ora 19.00, pe scena amenajată pe Spaliul Independenţei, Ansamblul ”Rapsodia Vâlceană” le-a fost oferit vâlcenilor un deosebit spectacol folcloric, iar petrecerea a continuat cu un concert extraordinar al căror protagoniști au fost îndrăgiții artiști de muzică populară: Elisabeta Turcu, Emilia Ghinescu şi Constantin Enceanu. Prezentatori evenimentului au fost Ana Moga (Dj Kiss FM) şi Fabio de Lera.

Şi astă seară continuă distracţie, astfel pe scena din Splaiul Independenţei puteţi urmări de la ora 19:00 recitaluri oferit de Cristian Pomohaci, Trupa ”Haiducii”, Fabio Da Lera & Alenna, Show ”Noi să fim sănătoşi” cu Puya, Vesca, Doddy, Anastasia şi Ester, Formaţia ”Gipsy Casual”, Sore. De la ora 23:00 putem dansa în Party-ul Club oferit de DJ în Splaiul Independenţei.

Duminică seara, de la ora 18:00 putem urmări recitaluri oferite de celebrii Emil Lassaria, DJ Ryno & Sylvia, Alex Velea şi Mandinga. La ora 22:00 putem urmări premierea concursului ”Tinere Talente”, iar de la ora 22:15 – un super-recital Vunk. Petrecerea se va încheia la ora 23.00 cu un superb foc de artificii.