Acasă Administraţie FOTO: Localitatea ALUNU, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOAIE!

FOTO: Localitatea ALUNU, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOAIE!

Fostul primar al localității Alunu din județul Vâlcea, liberalul Vasile Boeangiu, cel care în 2016 la alegerile locale nu a putut candida din cauza unor incompatibilități descoperite de ANI, este atent în continuare la ceea ce se întâmplă în comuna pe care a condus-o și arată cu degetul către actuala administrație publică locală. Fostul edil acuză actuala conducere a primăriei că a reușit în doi ani de zile să îngroape localitatea în gunoaie, iar societatea de salubritate din subordinea CL Alunu, în datorii.
”Singura comună din județul Vâlcea care își recolta Deșeurile Menajere în Regie Proprie și la cele mai mici prețuri prin societatea consiliului local – S.C. Gospodărire Comunală Alunu SRL, cu Licență pentru acest serviciu, este îngropată de gunoaie de 3 săptămâni și nu se întrevede nicio rezolvare!!!
Primărie îngropată de gunoaie, societate cu peste 3 miliarde datorii, salariații neplătiți cu lunile și plimbați de la societate la serviciul public, de la serviciu la societate și iar de la societate la serviciul public, este ceea ce ne oferă crasa incompetență a celor doi veri, Birăruți și Birăruț, care conduc de 2 ani destinele comunei Alunu!”, arată Vasile Boeangiu, fostul primar al localității Alunu.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.