Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Costi Rădulescu şi primarul Pearcu au inaugurat o investiţie importantă din Tomşani

Investiţie importantă inaugurată în localitatea Tomşani. Este vorba despre o punte pietonală ce face legătura între satele Foleştii de Sus şi Bălţăţeni, care le era atât de necesară localnicilor.

„Avem 400 de case în satul Bălţăţeni şi sunt foarte bucuros că astăzi, în zi mare, (luni, 29 iunie 2015 – n.r.) am putut să inaugurăm această investiţie. Aşa cum am mai spus-o, tot ceea ce facem noi ca primari trebuie să vină în întâmpinarea nevoilor comunităţii.

M-am bucurat că preşedintele nostru de partid, domnul deputat Constantin Rădulescu, şi domnul Buşe Dumitru Gery au fost alături de noi pentru că sunt oameni cu care mă ştiu de o viaţă şi sper să fie în continuare alături de comunitatea noastră.” – a declarat Dumitru Pearcu, primar al comunei Tomşani.

Edilul a tăiat panglica inaugurală alături de deputatul Constantin Rădulescu, preşedintele Interimar al PSD Vâlcea, care acordă un mare sprijin comunei Tomşani.

„Mă bucur că am început săptămâna tot în mijlocul oamenilor aşa cum am şi încheiat-o şi îi mulţumesc pentru invitaţie domnului Dumitru Pearcu. Am participat la o slujbă de sfinţire a unei troiţe şi o punte pietonală şi m-am bucurat că deşi este o zi de luni, foarte mulţi oameni au fost prezenţi la eveniment” – a spus deputatul vâlcean.