Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

FOTO: Bogdan Popescu a „vândut” Vâlcea!

Foto: Vocea ValciiAmplasat în mijlocul Centrului Expozițional, Standul Consiliul Județean Vâlcea a fost vizitat până la această oră de peste 1200 de turişti prezenți la Târgul de Turism din Craiova. Bogdan Popescu, consilierul Preşedintelui CJ, Gheorghe Păsat, împreună cu colegii săi de la CNIPT au „vândut” 43 de obiective turistice importante din 15 localități Vâlcene.

Produsul cel mai important ales ca punct central al standului CJ-CNIPT este zona montană şi pârtia din Voineasa-Obârşia Lotrului. Majoritatea turiştilor solicită în principal informații cu privire la turismul montan, obiective istorice şi culturale şi turismul balneo-climateric.

O nişă importantă o reprezintă şi Depresiunea Horezu cu localitățile Horezu, Vaideeni şi Costeşti. Standul a fost vizitat astăzi şi de Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu care a fost interesată de un obiect din lemn în formă de ou, aflat în patrimoniul Muzeului Județean. Organizatorul evenimentului i-a felicitat pe angajații Consiliului Județean Vâlcea pentru modul cum şi-au „vândut” județul.