Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Drum impracticabil de 30 de ani, reparat la Prundeni

Un drum impracticabil de mai bine de 30 de ani din localitatea Prundeni, judeţul Vâlcea, care asigură legătura dintre DN64 – actualul drum forestier GIGI BLEAU (recent reabilitat) şi culmea dealului unde sunt nu mai puţin de 300 fermieri au 800 ha de vita de vie a intrat în reparaţii, odată cu încălzirea vremii.

Lucrările de reparaţii sunt finanţate printr-un proiect de situaţii de urgenţă, care este depus de Instituţia Prefectului la guvern şi care se afla pentru evaluare la Secretariatul General al Guvernului urmând a fi depus spre aprobare într-o viitoare şedinţă de guvern.

„Drumul devenise impracticabil de mai bine de 30 de ani, asigur legatura dintre DN64 – actualul drum forestier GIGI BLEAU (recent reabilitat) si culmea dealului unde sunt nu mai putin de 300 fermieri au 800 ha de vita de vie.

Se va turna imbracatura asfaltica pe inca 10 km de drumuri comunale pregatite din toamna anului tecut, unde s-a introdusa deja reteaua de canalizare, gaze naturale, – cu rigole laterale, fiind nevoie de o periada de timp pentru tasarea terenului pentru aceasta operatie. De beneficiile acestor lucrari se vor bucura cca 100 gospodarii”, susţine primarul Horia Horăscu.