Acasă Administraţie Domnule Păsat, coborâţi din birou şi călătoriţi cu microbuzele MatDan!

Domnule Păsat, coborâţi din birou şi călătoriţi cu microbuzele MatDan!

Tupeu fără margini al conducerii firmei de transport MatDan, care trimite drepturi la replică în dreapta şi în stânga, batjocorindu-i pe zecile de vâlceni care ne-au trimis mesaje şi s-au plâns de condiţiile jalnice în care sunt transportaţi. Şi tocmai pentru că vorbim de faptul că oamenii sunt transportaţi precum animalele, îl rugăm pe Gheorghe Păsat, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea, să coboare din biroul său confortabil, dotat cu aer condiționat şi să se urce într-un microbuz al firmei MatDan, să sufere alături de vâlcenii înghesuiţi în mijlocul de transport în comun, în mizerie şi căldură.

Urmare a articolelor noastre, documentate cu fotografii, declaraţii şi imagini video, nu am văzut niciun punct de vedere al autorităţilor din Vâlcea, în speţă al conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, instituţie care eliberează licenţele de transport şi care este abilitată să ia măsuri. Ne aşteptam la mai multă compasiune pentru vâlcenii cărora în ani electorali politicienii le cerşesc voturile, dar pe care îi lasă deliberat să sufere şi să se înjosească când se urcă într-un mijloc de transport insalubru şi înghesuit.

Aveți la dispoziție pârghiile pentru a vă convinge dacă zecile de oameni care ne-au trimis fotografii și înregistrări spun prostii sau dacă, într-adevăr cineva trebuie să intervină în acest caz.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.