Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Directorul Ion Popescu, premiat de Patronatul Serviciilor Publice din România

• SC ETA SA a fost singura societate de profil din judeţul Vâlcea premiată în cadrul evenimentul desfăşurat la Poiana Braşov

Directorul general Ion Popescu a participat sâmbătă, 14 decembrie 2013, la festivitatea de decernare a Diplomelor de Excelenţă pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi modernizarea serviciilor publice din România, diplome acordate Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea şi SC ETA SA Râmnicu Vâlcea de către Patronatul Serviciilor Publice din România.

SC ETA SA a fost singura societate de profil din judeţul Vâlcea premiată în cadrul evenimentul desfăşurat la Poiana Braşov, la Restaurantul Vânătorul, unde directorul general Ion Popescu a primit felicitările reprezentanţilor Patronatului Serviciilor Publice din România.

Patronatul Serviciilor Publice din România (PSP) s-a constituit în ianuarie 1990 la Poiana Braşov din iniţiativa unor directori operatori judeţeni de gospodărie comunală sub denumirea de Asociaţia lucrătorilor din Gospodăria Comunală şi Locativă din România. Obiectivul acestei prime asociaţii patronale şi profesionale a fost promovarea şi apărarea intereselor membrilor săi în contextul noilor condiţii din economia şi societatea româneasca. În 1992 organizaţia s-a refondat sub denumirea de Asociaţia patronală a gospodăriei comunale şi locative din România, iar în 1996 a dobândit personalitate juridică sub numele de Asociaţia naţională patronală şi profesională de gospodărie comunală şi locativă din România (ANPPGCL). În paralel, în cadrul mişcării patronale şi profesionale, se decantează preocupările dominat profesionale şi încep să se formeze asociaţii profesionale – specializate în domeniul transportului public local, al apei şi canalizării, al salubrităţii, al termiei etc. Începând cu anul 2000, asociaţia ANPPGCL şi-a schimbat denumirea în Patronatul Serviciilor Publice ca urmare a necesităţii elaborării unei strategii unitare de breaslă vizând în acelaşi timp şi interese comune patronale.