Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

“Cuplurile de aur” şi persoanele care au împlinit 90 de ani, premiate la Câineni

Cu ocazia sărbătorii creştine a Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, primarul comunei Câineni, judeţul Vâlcea, Ion Nicolae a premiat „cuplurile de aur” care au împlinit 50 de ani de căsnicie în 2018. De asemenea, tot cu această ocazie, alesul PNL a recompensat şi persoanele care şi-au aniversat vârsta de 90 de ani.

„Festivitatea de premiere a fost dedicată atât cuplurilor trainice, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în 2018, cât şi persoanelor vârstnice care au ajuns la 90 de ani de viaţă. În total, au fost premiate doar şase cupluri, din an în an fiind, din păcate, din diferite motive, din ce în ce mai puţine familii, care ajung la o jumătate de secol de căsnicie. Altfel, am mai recompensat şi 22 de persoane care împlinesc 90 de ani în 2018. M-am gândit la varianta aceasta, de a-i premia inclusiv pe locuitorii în vârstă de 90 de ani pentru că sunt tot mai puţini oameni care mai ating centenarul”, a spus primarul Ion Nicolae.
În încheiere, alesul PNL a precizat că atât cuplurile vârstnice, cât şi persoanele de 90 de ani, au primit fiecare câte un premiu de 500 de lei.